Ποιο lipgloss και βερνίκι φοράει α-κρι-βώς η Selena στο video clip του Fetish!

Το νέο video clip της Selena Gomez για το τραγούδι Fetish παρουσιάζει το μεγαλύτερο beauty ενδιαφέρον που παρουσίασε τελευταία ένα video clip. Γιατί μας κάνει να θέλουμε να βάλουμε lipgloss α-πε-γνω-σμέ-να!

Ευτυχώς, ο makeup artist της Selena και ο nail expert της (βλ. Hung Vanngo και Tom Bachik) έδωσαν αμέσως όλα τα details στο instagram για το ποιο είναι το gloss που φοράει και ποιο το βερνίκι της. Α-κρι-βώς!

Σύμφωνα με τον makeup artist της, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στο μακιγιάζ παρά μόνο ενυδατική, highlighter και μερικές ψεύτικες φακίδες που έχουν δημιουργηθεί με καφέ eyeliner. Ωστόσο, όλο το focus γίνεται στα ultra glossy- ultra sexy χείλη της και πρόκειται για το Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Lip Lacquer Lipgloss στην απόχρωση French Tickler.

Όσον αφορά το μανικιούρ της, έγινε με το βερνίκι OPI, απόχρωση Feeling Frisco που είναι μια peachy nude απόχρωση.

Παρακάτω θα δεις ολόκληρο το teaser και αφού τελειώσει θα θες σίγουρα να πατήσεις εδώ για να δεις την τέλεια τεχνική για φακίδες που γίνεται με… οδοντόβουρτσα, όπως μας την έδειξε η senion makeup artist της MAC και υπεραγαπημένη μας, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου!

Read More

And More