Ποιο προϊόν για τα χείλη κέρδισε βραβείο;

Παραδέξου το: σου αρέσει να έχεις στο νεσεσέρ σου προϊόντα που έχουν βραβευτεί! Και ένα τέτοιο σου έχουμε κι εδώ! Πρόκειται για αυτά τα κραγιόν νέας γεννιάς που φαινομενικά μοιάζουν με lip gloss αλλά αφήνουν ένα πολύ ωραίο βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη το οποίο δεν φεύγει ακόμη και μετά από αρκετά cocktails (αν και τα πολλά cocktails αφυδατώνουν την επιδερμίδα, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση!).

Και το όνομα αυτού, Lip Maestro από τον Giorgio Armani! Το συγκεκριμένο προϊόν (μπορώ να καυχιέμαι ότι έχω στο νεσεσέρ μου!) κέρδισε το βραβείο Prix d’ Excellence de la Beaute Marie Claire 2014, που απονέμεται σε προϊόντα που διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία, η υφή, η αποτελεσματικότητα και το design.

Και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι ένα τέτοιο βραβείο στο οποίο συμμετέχουν δημοσιογράφοι ομορφιάς από 35 διεθνείς εκδόσεις του περιοδικού!

Και αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε αυτό το προϊόν να σου πω ότι κοστίζει €33.00, η αγαπημένη μου απόχρωση είναι η 400 και θα το βρεις σε συγκεκριμένες boutique Giorgio Armani. Τις εξής:

– Hondos Center, Μέρλιν 6, Κολωνάκι
– Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα
– Hondos Center, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά
– Hondos Center, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης
– Attica-City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα

Read More

And More