Ποιο θα είναι το hot χρώμα στα νύχια έξι μήνες μετά; Το μάθαμε από την δημιουργό της OPI!

Είμαι αυτή η τυχερή που είναι παραπάνω από υποχρεωμένη να κάνει ταξίδια για να ενημερώνεται για τα επόμενα huge trends στο μακιγιάζ, στα μαλλιά, στα νύχια, στο…”ο,τι” αφορά την ομορφιά! Για να ενημερώνω προτίστως εσένα, οπότε και τα κίνητρα είναι αλτρουστρικά!

Από ένα τέτοιο ταξίδι στη Βαρκελώνη, λοιπόν, επέστρεψα λίγες μέρες πριν. Εκεί έμαθα από την Wella α) τι θα παίξει στο χρώμα των μαλλιών έξι μήνες μετά β) πώς θα χτενίζουμε τα μαλλιά μας έξι μήνες μετά και γ) πώς θα βάφουμε τα νύχια μας (επίσης, έξι μήνες μετά) από την ίδια την δημιουργό της OPI, Suzi Weiss Fischmann. Την ίδια. Και αν θες να είσαι πραγματικά ενημερωμένη σου προτείνω να κάνεις αυτά τα χρώματα στα νύχια σου από τώρα.

Ποια είναι; Ένα print screen από το instagram stories μου για να σου μεταφέρω το κλίμα (πάντα ήθελα να το πω αυτό!)…

Λοιπόν, παραπάνω βλέπεις την δημιουργό της OPI επί σκηνής να εξηγεί σε όλους εμάς τους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο που είχαμε συγκεντρωθεί για το παγκόσμιο press event της COTY πως το επόμενο big thing στα νύχια είναι το μπλε και το κίτρινο. Η ίδια έβαψε σε αυτές τις αποχρώσεις τα νύχια των μοντέλων του Jeremy Scott.

Λοιπόν, θα το τολμήσεις;

Last chance info: αν θες να είσαι απόλυτα διαβασμένη να δυο αποχρώσεις που μπορείς να κάνεις:
– Για μπλε δοκίμασε το I believe in Manicures από την συλλογή Breakfast at Tiffany’s
– Για κίτρινο δοκίμασε το Need Sunglasses
Είναι και τα δύο OPI και είναι οπωσδήποτε το επόμενο μανικιούρ μου! Το μπλε, δεν είμαι τόσο τολμηρή!

Read More

And More