Ποιος είναι ο κομμωτής της Lady Gaga; Plus: που μπορείς να βρεις τα προϊόντα του!

Δυο με τρεις εβδομάδες πριν έφτασαν στα χέρια μου δύο μαγικά προϊόντα styling (θα σου μιλήσω παρακάτω γι’ αυτό). Κι ενώ από μόνα τους ήταν πολύ εντυπωσιακά, αυτό που μου τράβηξε όλη την προσοχή ήταν αυτή η αναφορά στο δελτίο τύπου: “Γι’ αυτά τα προϊόντα συνεργάστηκε ο κομμωτής της Lady Gaga, Charlie Le Mindu”. Μμμ… Ώστε αυτός ο ιδιαίτερος τύπος κρύβεται πίσω από τις υπερθεαματικές περούκες της Lady Gaga. Προφανώς. Είναι τόσο μεγάλες που δεν φαίνεται καν!

Ποιος είναι ο Charlie Le Mindu


Αυτός ο εκκεντρικός τύπος είναι πολύ περισσότερο από “κομμωτής”. Ακόμη κι αν πίνει σαμπάνιες με την Lady Gaga! Σήμερα είναι μόλις 25 ετών. Ξεκίνησε νωρίς με τη δημιουργία των θρυλικών “Pop Up Salon” στο Βερολίνο (επίσης θα το αναλύσουμε παρακάτω). Επιπλέον ήταν κομμωτής για πολλά χρόνια σε διάσημα clubs στο Βερολίνο όπως το “White Trash” ή το “Rio Club”. Σε αυτά τα μέρη, όλα του τα δημιουργήματα χαρακτηρίστηκαν από τόλμη και δημιουργικότητα την οποία και μετέφερε όταν μετακόμισε στο Λονδίνο. Στην Αγγλία το 2009 λάνσαρε την πρώτη του collection με περούκες στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Όλες οι εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga οφείλονται στον Charlie le Mindu

Κι αυτές είναι μερικές από τις δημιουργίες του Charlie le Mindu που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες των πιο glossy περιοδικών ανά τον κόσμο! Bεβαίως, ο ίδιος έχει επιμεληθεί και τις περούκες για διάφορα fashion shows διάσημων οίκων όπως του Louis Vuitton με το άφρο look που μας έδειξε τρεις σεζόν πριν.

Τι είναι τα Pop up Salon;

“Η ιδέα για το πρώτο pop up salon στο Βερολίνο προέκυψε για τον απλούστατο λόγο ότι κοιμόμουν όλη τη μέρα! Το Βερολίνο είναι πανέμορφο αλλά κατά την διάρκεια της ημέας δεν έχεις και πολλά να κάνεις, παρά μόνο να κοιμηθείς. Έτσι, ξεκινούσα δουλειά στις 11 το βράδυ και τελείωνα στις 5 το πρωί, κάνοντας περίπου 20 μαλλιά μέσα σε αυτό το διάστημα. Ξεκίνησα, λοιπόν, να δουλεύω σε ένα darkroom αλλά σύντομα το concept του Pop up Salon είχε τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε τα clubs μου παραχωρούσαν ένα χώρο για να κάνω μαλλιά”, έχει δηλώσει ο διάσημος hair artist.

Οι fans του Charlie le Mindu περιμένουν να μπουν στο Pop up Salon του…

Η σειρά για την οποία συνεργάστηκε ο κομμωτής της Lady Gaga

Η L’Oreal Professionnel και η σειρά techni art λανσάρουν τώρα δύο προϊόντα styling με υπεύθυνο τον κομμωτή της Lady Gaga. Τα προϊόντα είναι το Super Dust (θυμήσου το εδώ) και το Horizon Fix (€13.30) που δίνει huge όγκο σαν αυτό που βλέπεις παραπάνω! Θα τα βρεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

O κομμωτής της Lady Gaga μας δίνει tips για τέλεια μαλλιά!

Ο Charlie le Mindu μιλά για την συνεργασία του με την L’Oreal Professionnel και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τέλεια μαλλιά! Έτοιμη να ακολουθήσεις τις συμβουλές του;

– Πώς δημιούργησες τα looks των Super Style Heroes;
Για να δημιουργήσω αυτά τα look ξεκίνησα με την ιδέα ενός super ήρωα και ενός κατάλληλου προϊόντος.Ο super ήρωας είναι το άτομο που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και μπορεί να υπερβεί το μέγιστο των ανθρώπινων δυνάμεων για να γίνει υπερ άνθρωπος. Σε αυτή την ιδέα φυσικά βοήθησαν και τα προϊόντα.Χρησιμοποίησα κάθε προϊόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων του για να δημιουργήσω υπέρμετρο όγκο και αδόμητο αποτέλεσμα. Η δουλειά μου στη συνεργασία μου με τη L’Oréal Professionnel, για τη σειρά Super Style Heroes, ήταν να συνδέσω τους super ήρωες με τα προϊόντα.

– Τι ιδιότητες χρειάζεται να έχει ένα καλό προϊόν styling;
Εκτός του ότι χρειάζεται να έχει ωραία υφή και ωραίο άρωμα σημαντικό είναι να αποτελεί ένα εργαλείο δημιουργικότητας για τον κομμωτή. Ανοίγει μια πόρτα στην έκφραση και την ελευθερία. Για μένα ένα καλό προϊόν styling, ακολουθεί τις ενέργειες του κομμωτή και κάνει τα μαλλιά να ξεχωρίζουν.

– Πως μπορούμε να έχουμε τέλεια μαλλιά κάθε μέρα;
Δουλεύοντας το look μπορεί να σε μεταμορφώσει και να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είσαι. Τα μαλλιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εκφραστείς δια μέσου του styling. Μην φοβηθείς να υπερβάλεις.

-Πως οι super ήρωες σε εμπνέουν;
Ανέκαθεν με γοήτευαν οι super ήρωες… μου θυμίζουν την παιδική μου ηλικία, τα κόμικς, τις υπερδυνάμεις… τόσα πολλά πράγματα που ακόμα και σήμερα αποτελούν μέρος της φαντασίας μου.

Last chance info: Ο Charlie le Mindu σχεδιάζει ρούχα από… περούκες! Παρακάτω μπορείς να δεις το fashion show που παρουσίασε στο Παρίσι πριν μερικές μέρες με πολλούς fashionistas στις πρώτες θέσεις.

Read More

And More