Πώς η Beyonce άλλαξε δύο βερνίκια κατά την διάρκεια του performance της στο Coachella!

Είναι το μεγαλύτερο beauty μυστήριο των ημερών και ένα search στο twitter θα σε κάνει να το διαπιστώσεις. Όλα ξεκίνησαν από την Beyonce η οποία απέδειξε όλους τους λόγους που δεν είναι απλώς η Beyonce αλλά η queen Bey!

Η ίδια, λοιπόν, ανέβηκε στο stage του Coachella για να τραγουδήσει και ανάμεσα στα ρούχα που άλλαξε και τα μικρά ρετούς που έγιναν στο μακιγιάζ από τον Sir John (εδώ μπορείς να μάθεις τα πάντα για το μακιάζ της στο Coachella) άλλαξε και βερνίκι και ο κόσμος του internet έχασε το μυαλό του (κάπως λογικό! Να αλλάξεις βερνίκι σε τρία λεπτά; Πότε πρόλαβες να το απλώσεις, πότε πρόλαβε να στεγνώσει!).

 

Στην αριστερή photo η Beyonce στην πρώτη της εμφάνιση με μαύρα νύχια και στην δεξιά photo με ασημί. Πώς; Να η δική μας εικασία (γιατί μπορεί η Queen Bey να είναι η Queen Bey αλλά κι εμείς εδώ έχουμε τις πηγές μας): το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, είναι η Beyonce να έκανε ημιμόνιμο και να έβαψε από πάνω τα νύχια της με το μαύρο χρώμα. Έτσι, βγήκε αρχικά στη σκηνή με αυτό το μαύρο μανικιούρ και όταν κατέβηκε της τα ξέβαψαν σε μερικά δευτερόλεπτα και εμφανίστηκε από κάτω το ασημί ημιμόνιμο! Άρα, επί της ουσίας τα ξέβαψε, δεν τα έβαψε, πράγμα πολύ πιο εύκολο και καθόλου χρονοβόρο.

Beyonce, you are soooo busted!

 

Read More

And More