Πώς ενυδατώνει την επιδερμίδα της στον πάγο; Γιατί έβαλε extensions; Η Ι. Πηλιχού απαντά!

Από τριπλά τόλουπ, διπλά λουπ και πιρουέτες Biellmann δεν έχω ιδέα… Σε αντίθεση με οτιδήποτε που έχει να κάνει με μακιγιάζ, μαλλιά, περιποίση. Μεταξύ μας, είναι πιο κοριτσίστικη και happy συζήτηση! Γι’ αυτό και ζητήσαμε από την Ιωάννα Πηλιχού να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά ομορφιάς της και να μας πει τι βάζει μέσα στην τσάντα της όταν πηγαίνει στις πρόβες του Dancing on Ice, πώς περιποιείται την επιδερμίδα της, ποια είναι η πιο ακριβή beauty αγορά της. Και κάπως έτσι, σπάσαμε τον πάγο…
PS: Αυτή η συνέντευξη έγινε πριν το χθεσινό Dancing! Εν τω μεταξύ Η Ιωάννα δεν είχε μακριά μαλλιά. Μας εξήγησε όμως γιατί θα έβαζε extensions. Όπως και έκανε! Την απάντηση θα την βρεις παρακάτω…

Έχεις κάποιο beauty icon; Τι θαυμάζεις πάνω της;
Μου αρέσει πολύ η Natalie Portman! Μου αρέσει η φρεσκάδα της, ότι έχει μια φοβερή φυσικότητα και ότι δεν είναι υπερβολική.

Μαλλιά – επιδερμίδα – δόντια: Για ποιο είσαι περήφανη και τι θα άλλαζες πάνω σου;
Δεν ξέρω αν θα έλεγα για κάποιο απ’ αυτά ότι είμαι περήφανη. Θα ήθελα όμως να είχα πιο πυκνά μαλλιά και πιο χοντρή τρίχα. Με τα υπόλοιπα θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένη.
Υπάρχουν φορές που νιώθεις ανασφάλεια με την εμφάνισή σου; Πότε;
Όταν είναι να κάνω κάποια διαφήμιση στην τηλεόραση, επειδή συνήθως βάζει κιλά και στερεί και ύψος, εκεί αναρωτιέμαι κάποιες φορές πως θα είμαι. Αν χρειάζεται να χάσω κιλά για να φαίνεται καλύτερο το αποτέλεσμα, για παράδειγμα…
Τι άρωμα φοράς;
Αυτό το διάστημα φοράω το Wistful Number one.
Πως αντιμετωπίζεις μια bad hair day;
Αν δεν έχω τον χρόνο να περιποιηθώ εκείνη την ώρα τα μαλλιά μου ή θα τα πιάσω ή μπορεί να βάλω καπέλο, σκουφί, κάτι τέτοιο.

Για ποια αλλαγή στην εμφάνισή σου έχεις μετανιώσει;
Πολύ σπάνια μετανιώνω για πράγματα γιατί είμαι γενικά της αλλαγής και πολύ εύκολα θα βαρεθώ και θα θέλω πάλι ανανέωση, οπότε συνήθως ακόμα και οι αλλαγές που κάνω είναι παροδικές.

Είχες ποτέ μακριά μαλλιά; Σκέφτεσαι να τα μακρύνεις ξανά;
Ναι, είχα στο παρελθόν μακριά μαλλιά, αλλά δεν είμαι fun των μακριών μαλλιών. Δεν ξέρω αν θα τα ξαναμακρύνω, επειδή είμαι πολύ της αλλαγής τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δηλαδή δε θα έβαζες ποτέ extention για να μακρύνεις τα μαλλιά σου;
Αν χρειαζόταν για κάτι συγκεκριμένο όπως για μια εμφάνιση ή ένα ρόλο, ναι γιατί έχει τύχει να βάλω. Για μόνιμο δύσκολο να έβαζα, γιατί δεν μπορώ να νιώθω ξένα πράγματα πάνω στο κεφάλι μου.

Ποιο είναι το πιο ακριβό beauty προϊόν που έχεις αγοράσει; Πόσο κόστιζε;
Κάποια στιγμή είχα πάρει ένα serum που έκανε περίπου €100-150.

Τι έχεις για να κρατάς ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου στον πάγο;
Ενυδατική κρέμα προσώπου. Σώμα σπάνια, χέρια κάποιες φορές ναι επειδή σκάει η επιδερμίδα πολύ εύκολα.

Τι προϊόντα έχεις μαζί σου στο Dancing on ice;
Αποσμητικό, μωρομάντηλα και σπρέι παπουτσιών.

Κοιμάσαι ποτέ με μακιγιάζ;
Από σπάνια έως ποτέ!
Ποιο μυστικό ομορφιάς εφαρμόζεις;
Ένα από τα βασικά πράγματα που κάνω είναι να καθαρίζω το πρόσωπό μου καλά και όταν είμαι βαμμένη και όταν δεν είμαι γιατί μου αρέσει πολύ η καθαριότητα. Επίσης το ενυδατώνω πολύ καλά με κρέμα.
Πόσο συχνά κλείνεις ραντεβού για μανικιούρ – πεντικιούρ;
Ούτε σπάνια, ούτε υπερβολικά συχνά. Κλείνω με το που βλέπω ότι χρειάζονται περιποίηση, δηλαδή κάθε ένα με ενάμισι μήνα.
Έχεις κάποια μάσκα που φτιάχνεις μόνη σου;
Όχι! Γενικά δεν είμαι των… αυτοσχέδιων. Προτιμώ να ξέρω ότι αυτό το προϊόν είναι γι’ αυτό τον λόγο, είναι μελετημένο, να το παίρνω και να διαπιστώνω ότι μου κάνει. Γενικά όποτε έτυχε να χρησιμοποιήσω προϊόντα ή μάσκες που έφτιαξα μόνη μου, δεν είδα ωραία αποτελέσματα.

Της Αγγελικής Χριστοπούλου

Read More

And More