Πώς ξεβάφεται η Kim Kardashian!

Ξέρω πως η απορία πώς να ξεβάφεται η Kim Kardashian δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Και σίγουρα έχεις κάποια άλλα πράγματα να σκεφτείς όταν πέφτεις αργά στο κρεβάτι σου… Τότε αν είναι έτσι, πώς έφτασες να διαβάζεις αυτές τις γραμμές; BUSTED!

Ok! Δεν σε μαλώνω, απλά ας είμαστε ειλικρινείς: ό,τι έχει να κάνει με την Kim Kardashian, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μας αφορά με έναν τρόπο. Γιατί στο κάτω- κάτω είναι η Kim Kardashian, όλος ο πλανήτης ασχολείται μαζί της και κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Στο θέμα του beauty, τώρα: η Kim Kardashian μίλησε στην Grazia και είπε πώς καθαρίζει το πρόσωπό της. Κι εκεί που θα περιμέναμε να ακολουθεί μια ιεροτελεστία 10 προϊόντων, εκείνη το κρατάει… minimal. Η Kim, λοιπόν, για να βγάλει όλους αυτούς τους τόνους make up χρησιμοποιεί μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και έπειτα βάζει είτε ενυδατική είτε λαδάκι προσώπου.

Η αλήθεια είναι πως αγαπάμε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ γιατί είναι super πρακτικά, αλλά καλό είναι να περιορίζουμε την χρήση τους είτε όταν βιαζόμαστε, είτε όταν είμαστε ξενυχτησμένες, είτε όταν έχουμε ταξίδι και δεν μπορούμε να κουβαλήσουμε μαζί μας όλα εκείνα τα προϊόντα.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ KIM, ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ:
1. Γαλάκτωμα, gel ή και τα δύο; Μάθε πώς να καθαρίζεις ΣΩΣΤΑ το πρόσωπό σου ΕΔΩ!
2. Αυτά εδώ είναι τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian! Πόσο κοστίζουν, πού θα τα βρεις!
3. Εσύ πώς κάνεις καθαρισμό στο πρόσωπό σου; Απάντησε στο poll που θα βρεις παρακάτω!

Read More

And More