Πώς η Leighton Meester έγινε τόσο ξανθιά χωρίς να καταστρέψει τα μαλλιά της!

Πώς οι γυναίκες μεταμορφώνονται από καστανές- μελαχρινές σε ξανθιές και τους πάει τόσο πολύ είναι εντυπωσιακό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι το πώς τα καταφέρνουν εν μια νυκτί χωρίς να καταστρέψουν τα μαλλιά τους. Το ένα παράδειγμα είναι η Kim Kardashian, το άλλο- και το πιο πρόσφατο- η Leighton Meester.

Το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ και που της πάει εξαιρετικά πολύ, οφείλεται στην Aura Friedman, την προσωπική της hair colorist η οποία είπε στο Allure τα εξής: “Τα χαρακτηριστικά της Leighton είναι τόσο λεπτεπίλεπτα και το πρόσωπό της θυμίζει παλιά χολιγουντιανή star. Ήξερε πως θέλει έναν πιο ψυχρό τόνο στα μαλλιά της- τίποτα που να κιτρινίζει- και αρχίσαμε να ανταλλάζουμε ιδέες”, τονίζοντας πως την βασική έμπνευση την άντλησε από τα μοντέλα των παλιών Playboy αλλά και από vintage it girls! “Είδα αυτό το πολύ cool ντοκιμαντέρ με τον Hugh Hefner και λάτρεψα την Jayne Mansfield, οπότε την είχα στο μυαλό μου”, συμπλήρωσε.

Hollywood glamour #janemansfield #inspo #platinumbabe #oldhollywoodglamour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aura (@auracolorist) στις

Πώς ακριβώς, όμως, κατάφερε να πετύχει αυτό το χρώμα μέσα σε πέντε ώρες και χωρίς να καταστρέψει την τρίχα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα παρακάτω; “Ζήτησα από την Leighton προτού έρθει στο Nexxus Salon να προετοιμάσει τα μαλλιά της με την Nexxus Keraphix Reconstructing Treatment. Πρόκειται για μια θεραπεία που είναι γεμάτη πρωτεϊνες και μαύρο ρύζι που δρουν προληπτικά αλλά και επανορθωτικά απέναντι σε οποιαδήποτε φθορά. Για την ακρίβεια, μια δόση έχει τόση πρωτεϊνη όση χάνουν τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά μέσα σε ένα χρόνο!

Guess who!?! #nexxuspartner #blondingbabes #platinumhair #colorbyaura #colortransformation #auracolorist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aura (@auracolorist) στις

Το ξάνοιγμα των μαλλιών ξεκίνησε με απόσταση μιας ίντσας από τις ρίζες. Η ίδια ξεκίνησε το bleaching από πίσω προς τα μπροστά έτσι ώστε να μπορεί να ξεπλένει τα σημεία που είχαν ξανοιχτεί τοπικά χωρίς να βρέχει τα υπόλοιπα μαλλιά. Μετά το ξάνοιγμα χρησιμοποίησε την θεραπεία μια ακόμη φορά πριν απλώσει το gloss. “Η πρωτεϊνη είναι αυτή που καταστρέφεται όταν τα μαλλιά ξανοίγουν οπότε αυτή η θεραπεία είναι η καλύτερη απάντηση!”.

 

@itsmeleighton @nexxusnysalon #nexxuspartner #keraphix #mynexxusphix #colorbyaura #colortransformation #blondingbabes #auracolorist @lalalandartists

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aura (@auracolorist) στις

Το τελικό βήμα ήταν να χρησιμοποιήσουν την Nexxus Keraphix Damage Healing Masque, ένα προϊόν που κάνει τα μαλλιά πολύ απαλά, τα ενυδατώνει και τα προστατεύει από τη φθορά. Η όλη διαδικασία κράτησε σχεδόν όλη μέρα και η colorist της Leighton Meester είπε χαρακτηριστικά: “Ήμασταν εκεί όλη μέρα! Ήπιαμε δέκα καφέδες!”.

 

Read More

And More