Πώς να είσαι glam τις γιορτές αν είσαι κρυωμένη. Μαθήματα από την Rihanna!

Υπάρχει κάτι πολύ εκνευριστικό που μπορεί να σου συμβεί μέσα στις γιορτές και όσο όλοι οι υπόλοιποι απολαμβάνουν το Christmas spirit. Μπορεί να αρρωστήσεις μέσα στις γιορτές και αυτό να σου χαλάσει όλα σου τα σχέδια και το party look που για μεγάλο διάστημα μπορεί να δούλευες στο μυαλό σου. Εκτός αν είσαι η Rihanna…

H Rihanna, λοιπόν, πέρασε τα Χριστούγεννα κρυωμένη και πόσταρε αυτή τη photo που λειτούργησε ως mood booster σε εκείνη. Και από αυτή τη photo μπορείς να αντλήσεις έμπνευση και για το δικό σου party look αν είσαι κρυωμένη!


“Όταν είσαι άρρωστη αλλά ο φίλος σου σε αφήνει να φορέσεις το φόρεμά του. Ευχαριστώ Christopher Kane! Ήδη νιώθω καλύτερα! Απόχρωση κραγιόν MADMAN”.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (ή μια- κάποια αρχή): αν ο κολλητός σου δεν είναι ο Christopher Kane και δεν μπορείς να επενδύσεις σε ένα τοοοοοοοοοσο0 ακριβό φόρεμα, επένδυσε στο σωστό κόκκινο κραγιόν! Ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν αποπροσανατολίζει την προσοχή και σε κάνει να δείχνεις glam χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Επίσης: τα μάτια σου δεν δείχνουν τόσο κουρασμένα.

Όσον αφορά το κραγιόν, είναι από τη νέα σειρά με ματ κραγιόν της Rihanna, τα Mattemoiselle, κοστίζουν 18 λίρες και μπορείς να τα παραγγείλεις online εδώ. Και πιο συγκεκριμένα, την απόχρωση Madman που φοράει η Rihanna εδώ.

 

Read More

And More