Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα του μωρού σου με φυσικό τρόπο

Η στιγμή που μαθαίνεις πως πρόκειται να γίνεις μητέρα καθορίζει τη ζωή σου. Η απόλυτη ευτυχία συναντά την αγωνία και χιλιάδες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου μέχρι τη στιγμή που θα κρατήσεις για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά σου. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης της νέας σου ζωής. Της νέας σας ζωής. Το μόνο που επιθυμείς είναι να δημιουργήσεις έναν υπέροχο κόσμο για εκείνο.

Με πολύ απλά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα, δείχνεις την απέραντη αγάπη σου. Με την κρέμα που θα το ανακουφίσει, την κουβέρτα που θα το ζεστάνει και θα το αγκαλιάσει τρυφερά. Με το σαμπουάν και το αφρόλουτρο που θα καθαρίσει το δερματάκι του και θα του προσφέρει απαλότητα και ηρεμία, σε μια αποκλειστικά δική σας τελετουργία.

Για κάθε επιλογή σου που αφορά τη φροντίδα και τη ζεστασιά του μωρού σου είσαι πολύ αυστηρή. Θέλεις να το φροντίζεις με προϊόντα που συνδυάζουν τη φύση με την επιστήμη, την τρυφερότητα με την απόλυτη προστασία. Και σε αυτήν ακριβώς την επιθυμία σου στάθηκε η KORRES προκειμένου να δημιουργήσει μια baby συλλογή που θα λατρέψεις κι εσύ και το μωρό σου. 

Να τα πάρουμε με τη σειρά... κρέμα αλλαγής πάνας και σαμπουάν – αφρόλουτρο, προϊόντα που φροντίζουν καθημερινά το ευαίσθητο δέρμα των μωρών από τη γέννηση. Η KORRES έχει χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και η επιστήμη για τα βρέφη, προφανώς με την ασφάλεια ως προτεραιότητα.

Με αυστηρή επιλογή πρώτων υλών –αποκλείοντας πολλά συστατικά από τις φόρμουλες– και εκατοντάδες ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας. Συνθέσεις με πολύ υψηλό ποσοστό φυσικότητας (πάνω από 93%), με φυτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου, από τα πιο ασφαλή συστατικά για βρέφη. 

Επιπλέον, η KORRES φέρνει για πρώτη φορά στο φαρμακείο βρεφικά ρούχα από 100% οργανικό βαμβάκι, που θα ακουμπήσουν το δέρμα του μωρού με την ίδια απαλότητα και φροντίδα, όπως τα καλλυντικά KORRES. Σκουφάκια, φορμάκια, καλτσάκια, μουσελίνες…σε 4 set που ταιριάζουν σε σημαντικές στιγμές, όπως η πρώτη του βόλτα και οι τρυφερές αγκαλιές όταν νανουρίζεις το μωράκι σου…

 

Η KORRES προχώρησε ένα βήμα παραπέρα για να διασφαλίσει την ποιότητα και ασφάλεια της βρεφικής σειράς, επιλέγοντας να μη χρησιμοποιήσει άρωμα στην κρέμα αλλαγής πάνας, να κάνει το αυστηρότερο οφθαλμολογικό τεστ για το αφρόλουτρο-σαμπουάν και να εξασφαλίσει διεθνή πιστοποίηση για τα ρούχα.

 

Κι επειδή θες όλα όσα περιβάλλουν το μωρό σου να είναι όμορφα, η συλλογή KORRES baby έχει συσκευασίες τυλιγμένες με χαρούμενα μοτίβα εμπνευσμένα από τη λαϊκή τέχνη και τα παραδοσιακά νανουρίσματα –μικρά αριστουργήματα για το μικρό σου θαύμα.

Κι αν είσαι νέα μαμά, που αναζητάς τις καλύτερες και πιο φυσικές λύσεις για τη φροντίδα του μωρού σου, τότε αυτή τη σειρά της KORRES θα τη λατρέψεις!