Πώς να κάνεις ακριβώς το μακιγιάζ της Α. Ηλιάδη στο Dancing! Από τον Δ. Σταματίου!

Πώς να κάνεις ακριβώς το μακιγιάζ της Α. Ηλιάδη στο Dancing! Από τον Δ. Σταματίου! | tlife.gr

Μήπως είδες ημιτελικό του Dancing With The Stars; Αν ναι, σίγουρα θα πρόσεξες την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη. Λαμπερή! Και όχι με την κλισέ έννοια του όρου, αλλά κυριολεκτικά! Το πρόσωπό της και το σώμα της είχαν τις τέλειες λάμψεις. Κι επειδή δεν ξέρω ούτε μια γυναίκα εκεί έξω που δεν τις αρέσουν οι λάμψεις, το επόμενο βήμα ήταν τηλεφώνημα στον Δημήτρη Σταματίου (επιμελήθηκε το μακιγιάζ της. Πρόσωπο και σώμα! Θα σου εξηγήσω μετά) και ορίστε όλα όσα πρέπει να κάνεις για να αντιγράψεις κι εσύ αυτό ακριβώς το make up.

Το μακιγιάζ προσώπου

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/FEBRUARY/11_2/iliadi_s.jpg

Τονίσαμε τα μάτια με καφέ- γήινες αποχρώσεις. Τοποθέτησα μαύρο μολύβι στο περίγραμμα κι έπειτα έσβηνα με καφέ σκιές, ενώ στην άκρη και την κόγχη του ματιού τοποθέτησα μια πιο σκούρα μελιτζανί σκιά για να δώσω βάθος και μυστηριώδες αποτέλεσμα στο βλέμμα. ‘Επειτα, έβαλα ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ ψηλά στα ζυγωματικά και στην κορυφή της μύτης έβαλα γυαλάδες σε μορφή σκουρόχρωμης πούδρας.

Το trick για λαμπερά πόδια. AKA: Μακιγιάζ σώματος!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/FEBRUARY/11_2/dancing_2.JPG

Πάμε ξανά: αν είδες Dancing, σίγουρα θα πρόσεξες και τα λαμπερά πόδια της Αγγελικής Ηλιάδη. Ο Δημήτρης Σταματίου μας αποκάλυψε το μυστικό και να τι πρέπει να κάνεις: Για το σώμα αναμείξαμε την κρέμα σώματος με την σκουρόχρωμη πούδρα λάμψης που βάλαμε και στο πρόσωπο. Καν’τε το προτού ντυθείτε ώστε να προλάβει να στεγνώσει!.

READ more