Πώς να κάνεις αυτές τις sexy γυαλάδες της Halle Berry και στο δικό σου σώμα!

Η Halle Berry παίζει πρώτη στις λίστες των #beautygoals μας, ειδικά όταν σκεφτόμαστε τι να κάνουμε για να δείχνουμε sah (sexy as hell). Η εμφάνισή της στα Golden Globes επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά όλους τους λόγους: είχε τέλειο μακιγιαζ, τέλεια μαλλιά και μια εμφάνιση που για έναν απροσδιόριστο λόγο ήταν πολύ, πολύ sexy χωρίς… πολλά, πολλά. Αλλά κάνοντας αυτή τη μικρή κίνηση ματ: τοποθετώντας γυαλάδες στο σώμα της και ειδικά στα κόκαλα του λαιμού.

Σε αυτήν εδώ τη στήλη σου έχουμε πει εκατοντάδες φορές πως αν φοράς βαθύ ντεκολτέ ή off shoulders top να μην ξεχνάς να βάζεις highlighter στα κόκαλα του λαιμού (collarbones) γιατί είναι η πολύ μικρή κίνηση που θα σου δώσει super sexy αποτέλεσμα! Και ο makeup artist της, Jorge Monroy, όχι μόνο το έκανε αλλά ανέβασε στο instagram του και με ποιο προϊόν το έκανε!

Το μακιγιάζ στα κόκαλα του λαιμού έγινε με το Fluid Sheer 6 & 11 του Giorgio Armani. Το προϊόν κοστίζει €51.49 και φυσικά μπορείς να κάνεις εξίσου τέλεια δουλειά και μόνο με μια απόχρωση (γιατί στ’αλήθεια, ποια μπορεί να διαθέσει 100 plus ευρώ για να βάλει makeup στα κόκαλά του λαιμού της;).

 

Εναλλακτικά, αγαπημένο μας beauty προϊόν για λάμψη στο σώμα είναι το Body Bling του Scott Barnes (€39.50) που μπορείς να βρεις εδώ και αφήνει την τέλεια λάμψη. Επιπλέον, την χρησιμοποιείς εκτός από τα κόκαλα του λαιμού και το ντεκολτέ ακόμη και στα πόδια και το αποτέλεσμα είναι πολύ, πολύ sexy!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ντυθείς κάπψς σαν την Halle Berry, έχε και την Halle Berry στο νου σου και μην ξεχάσεις τις λάμψεις στο σώμα!

Read More

And More