Πώς να κάνεις το ολοκαίνουριο smokey της L’Wren Scott! Plus: ταιριάζει σε όλες!

Κορίτσια! Έχω νέα για για όλες και θέλω την προσοχή σας! Γιατί το συγκεκριμένο look για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα δεν αφορά μόνο τις μελαχρινές, τις ξανθιές ή τις φλογερές κοκκινομάλλες! Μας αφορά όλες, αλλά προσοχή: δεν πρόκειται για ανοιξιάτικο trend αλλά φθινοπωρινό πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις μόνο μέχρι το τέλος του μήνα (απλώς σκέψου πόσο βαρύ μπορεί να δείχνει κάτω από το ανοιξιάτικο φως του ήλιου!).

Που το είδαμε. Πώς να το κάνεις!
Το συγκεκριμένο look το είδαμε στα backstage της L’Wren Scott για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2011-2012 και πρόεκυψε από την συνεργασία της νεοϋορκέζας σχεδιάστριας με τον artistic director της Lancome Aaron De Mey. Θα μπορούσες να το αποκαλέσεις και… Dangerous Eyes (απλώς σκέψου τις αντιδράσεις του την ώρα που θα τον καρφώνεις με αυτό το super sexy smokey!).
Σημείωσε τα βήματα για να τα αντιγράψεις κι εσύ:
1. Διάγραψε μια χοντρή γραμμή με μαλακό μαύρο μολύβι (khol) σε όλο το περίγραμμα των ματιών.
2. Βάψε το περίγραμμα του άνω βλεφάρου με ένα μαύρο eyeliner προεκτείνοντας μερικά εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού.
3. Με μια μαύρη ματ σκιά γέμισε όλο το κινητό βλέφαρο προεκτείνοντας έως το κόκαλο του φρυδιού και προς τις εξωτερικές γωνίες καθώς και την ρίζα του κάτω βλεφάρου σχηματίζοντας μια χοντρή γραμμή. Εδώ χρησιμοποιήθηκε η παλέτα της Lancome Gris Fatale η οποία θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο.
4. Ολοκλήρωσε με 2-3 στρώσεις μάσκαρα.
Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες: εδώ ο Aaron διατήρησε τα χείλη άχρωμα φροντίζοντάς τα απλώς με το ενυδατικό προϊόν της Lancome L’Absolu Rouge La Base ενώ για τα νύχια χρησιμοποίηθηκε το βερνίκι Noir 29 (μαύρο με ένα touch χρυσού shimmer).

Τι λες, λοιπόν; Θα δοκιμάσεις αυτό το look; Σε ποια νομίζεις ότι πηγαίνει περισσότερο; Εγώ πιστεύω ότι κάνει την τέλεια αντίθεση με τις κοκκινομάλλες (κρίμα που είμαι μελαχρινή!). Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More