Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου όσο είσαι στη θάλασσα και μετά! Δέκα ιδέες για τις διακοπές!

Τα μαλλιά του καλοκαιριού είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Γιατί θα πας στην θάλασσα και πιθανότατα μετά για φαγητό ή ένα cocktail και δεν θα ξέρεις πώς να τα χτενίσεις. Ή γιατί απλώς μετά από μια βουτιά θα θέλεις να βγάλεις μια φωτογραφία και εκείνα δεν θα στέκονται. Ή ακόμη και αν δεν πας στην παραλία και θέλεις να κάνεις μια χαλαρή βόλτα τα μαλλιά σου πρέπει να είναι εκεί α) περιποιημένα αλλά β) όχι πολύ στιλιζαρισμένα ώστε να σετάρονται με την διάθεση του καλοκαιριού και επίσης πρέπει να είναι… πρακτικά. Τι είναι τα πρακτικά μαλλιά το καλοκαίρι; Εκείνα που αφενός δεν σε ζεσταίνουν και αφετέρου δεν απαιτούν να κουβαλάς μαζί σου δέκα πιστολάκια και άλλα τόσα προϊόντα styling για να τα πετύχεις.

Και πώς να τα χτενίσεις τελικά; Όταν τίθενται τέτοια ερωτήματα ξέρουμε πού να απευθυνθούμε! Και θα απευθυνθούμε στις αγαπημένες μας influencers γιατί εκείνες ξέρουν. Ετοιμάσου, λοιπόν, για screenshot!

Bow knot

@alessandraambrosio

Μετά τη βουτιά, αφού ή πριν τα μαλλιά σου στεγνώσουν φυσικά, πιάσε μια ψηλή κοτσίδα και περίστρεψέ την περιμετρικά της βάσης της. Έπειτα, στερέωσε είτε με ένα scrunchie είτε με ένα μαντήλι που θα δέσεις με αυτό τον τρόπο.

Wet σινιόν

@belenhostalet

Το σινιόν έχει πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Μια άλλη τέτοια εκδοχή του είναι αυτό το πιο χαμηλό που βλέπεις εδώ σε wet βάση που κάνει το αποτέλεσμα πιο sexy. Για να ενισχύσεις τον effortless χαρακτήρα του, μην χτενίσεις τα μαλλιά σου με χτένα αλλά πέρασε τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου και τράβηξέ τα προς τα πίσω χαλαρά.

Γαλλική πλεξίδα

@brittsully

Είτε μιλάμε για γαλλική είτε για ανάποδη γαλλική, ένα είναι σίγουρο: αυτό το hair look θα σε πάει όχι μόνο στην παραλία αλλά οπουδήποτε θέλεις φέτος το καλοκαίρι.

Μπαντάνα

           @monihk

Μια από τις πιο stylish influencers του instagram, η Monihk, μας έδειξε τον πιο ρετρό τρόπο να “στιλιζάρουμε” τα μαλλιά μας το καλοκαίρι. Χρειάζεσαι μια μπαντάντα (κατά προτίμηση μεταξωτή) και ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου με χρωματιστό φακό. Bingo!

Boxer braids

@joansmalls

Αυτές οι πλεξίδες που ξεκινούν από τις ρίζες των μαλλιών είναι από τις πιο αγαπημένες μας. Plus: το… ελαφρύ τράβηγμα στο μέτωπο δίνει την αίσθηση των πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών.

Summer hat

Photo: @marthahunt

Και φυσικά το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το θέμα. Δεν θα σώσει μόνο τα μαλλιά σου από μια bad hair day αλλά και την ίδια την επιδερμίδα σου από τη φωτογήρανση!

Air dry

@marthahunt

Τίποτα ωραιότερο από τα μαλλιά που έχουν στεγνώσει φυσικά από τον αέρα και τον ήλιο μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. Αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει! Bonus tip: πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά σου και “τρίψε” απαλά τις ρίζες για να τις ανασηκώσεις και να δώσεις όγκο.

Half up 

                                                     @imaanhammam

Ένα πρόχειρο μισό πιάσιμο είναι πάντα μια πολύ ωραία- προσθέτει πόντους sexiness επιλογή. Μην το κάνεις μπροστά από καθρέφτη ή με το κινητό σου αφού όσο πιο πρόχειρο είναι το αποτέλεσμα τόσο πιο ενδιαφέρον είναι!

Headband

                                                     @lamekafox

Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν πολύ και θέλεις κάτι να ελέγχει αυτό το φριζάρισμα, πιάσε τα μαλλιά σου πίσω σε ένα χαμηλό bun και φόρεσε ένα headband όσο πιο κοντά στο μέτωπο γίνεται. Λίγο balm και ένα κρεμώδες ρουζ και με αυτό το look μπορείς να πας οπουδήποτε!

Μπαρέτες

@missomalondon

Το βρετανικό brand που αγαπούν πολλές και μεταξύ αυτών και η Meghan Markle μόλις λάνσαρε μια σειρά hair accessories που μπορούν να σε πάνε μέχρι και την παραλία. Εμπνεύσου από το look και πάρε μαζί σου στη θάλασσα όλα τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μαλλιών για να πειραματιστείς. Σε κάθε περίπτωση, οι μπαρέτες είναι πολύ stylish και αποδεικνύονται και πολύ χρήσιμες αν έχεις φράντζες που μετά την πρώτη βουτιά δεν στέκονται.

 

Read More

And More