Πώς θα αποκτήσεις το χτένισμα της Amal Clooney στο βασιλικό γάμο απευθείας από τον κομμωτή της!

Μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις του βασιλικού γάμου ήταν αυτή της Amal Clooney η οποία σεταρίστηκε τέλεια και χρωματικά με τον σύζυγό της George Clooney. Το μακιγιάζ της έγινε από την Charlotte Tilbury ενώ το hair styling έγινε από τον Miguel Martin Perez ο οποίος (αυτό είναι το καλύτερο part) μίλησε στο αμερικάνικο People και έδωσε όλα τα info για το πώς θα αντιγράψεις κι εσύ αυτό το look ενώ αποκάλυψε πως με την Amal είχαν σχεδιάσει να έχουν τα μαλλιά πάνω και πως άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Bi9XWRwFOgD/?hl=el&taken-by=ctilburymakeup

“Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς. Είμασταν εκεί στις 7 το πρωί”, είπε ο ίδιος στο αμερικάνικο People και πρόσθεσε πως η Amal ήταν “χαλαρή και πολύ ενθουσιασμένη που θα πήγαινε στο γάμο της φίλης της!”.

Ο Perez, ο οποίος δούλευε παράλληλα με την Charlotte Tilbury η οποία είχε αναλάβει το μακιγιάζ της Amal Clooney, είπε πως είχαν σχεδιάσει να πιάσουν τα μαλλιά. “Αρχικά, είχαμε αποφασίσει να πιάσουμε τα μαλλιά πάνω. Αλλά όταν συνδυάστηκαν όλα και η Amal φόρεσε το φόρεμα λάτρεψα το πόσο υπέροχα έδειχναν τα μαλλιά της κάτω!”.

Ο Ισπανός κομμωτής που κουρεύει, χτενίζει και βάφει τα μαλλιά της Amal εδώ και τέσσερα χρόνια (ακριβώς μετά τον γάμο της με τον George Clooney το 2014) είπε πως η όλη διαδικασία διήρκησε λιγότερο από μια ώρα.

΄Οσον αφορά τη διαδικασία, να τι είπε ο ίδιος: “Η Amal έχει υπέροχα μαλλιά! Είναι αρκετά σγουρά και η τρίχα είναι χοντρή, πράγμα που με βοηθάει να έχω τον έλεγχο”.

Για την φροντίδα των μαλλιών της χρησιμοποίησε προϊόντα από την σειρά Sisley και πιο συγκεκριμένα το Revitalizing Smoothing Shampoo, έπειτα τη μάσκα Regenerating Hair Mask που την άφησε να δράσει για δέκα λεπτά ώστε να δώσει στα μαλλιά λάμψη και ολοκλήρωσε με το Precious Hair Care Oil. Στην συνέχεια, έκανε αυτούς τους κυματισμούς με μια στρογγυλή βούρτσα και σεσουάρ και έπιασε τα μαλλιά με τσιμπιδάκια λίγο πιο πάνω από τη μια μεριά ώστε να δώσει ένα 20’s vibe αλλά στην πιο updated εκδοχή του!

Πώς σου φάνηκε η διαδικασία; Πάντως, για να ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα της Amal θα πρέπει να διαθέσεις 260 δολάρια (230 περίπου ευρώ) μόνο για τα τρία προϊόντα Sisley που χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία και το λούσιμο και τα οποία μπορείς να βρεις στο net-a-porter.

 

 

 

Read More

And More