Πώς θα ένιωθες αν έπρεπε να ξυρίσεις τα μαλλιά σου; Τι είπε η Kate Hudson!

Τους προηγούμενους μήνες ο beauty κόσμος γέμισε με buzz cut. Στο μυαλό μας έχει αποτυπωθεί έντονα εκείνη η στιγμή που ανοίξαμε το instagram και πέσαμε πάνω σε εκείνη τη photo όπου η Cara Delevingne ξύρισε τα μαλλιά της. Λίγο μετά, το σκηνικό επαναλήφθηκε με την δεν-το-περιμέναμε Kate Hudson.

Η λογική πάνω- κάτω η ίδια: τόσο η Cara όσο και η Kate ξύρισαν τα μαλλιά τους για τις ανάγκες της νέας τους ταινίας (Sisters είναι το όνομα αυτής στην οποία πρωταγωνιστεί η Kate Hudson). Η αναπόφευκτη ερώτηση είναι: πώς νιώθει μια γυναίκα που έχει ξυρίσει τα μαλλιά της; Με άλλα λόγια: μετά το buzz cut, τι;

Η Kate Hudson φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο Glamour και είπε: “Ξυρίστε τα μαλλιά σας! Μειώνει στο μισό τον χρόνο που ξοδεύετε μετά την γυμναστική!”. Άρα, όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει το γεγονός ότι τα έχει ξυρίσει, αλλά φαίνεται να το απολαμβάνει κιόλας, έχοντας μόλις μια τόσο έντονη πρωινή ρουτίνα η οποία περιλαμβάνει “καφέ, παιδιά, διαλογισμό όταν προλαβαίνω, ποτίζω το μπονζάι μου, πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολικό και έπειτα ξεκινάει η μέρα μου!”. Το να μην έχεις λούσιμο, styling μέσα σε όλα αυτά είναι, λοιπόν, παραπάνω από ακανκουφιστικό.

Παραπάνω η Kate Hudson με τα νέα της ξυρισμένα μαλλιά. Κι εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες για το buzz cut- πόσο τάση είναι- ό,τι σε περίπτωση που θέλεις να τα ξυρίσεις κι εσύ.

Read More

And More