Πώς θα κάνεις το boudoir σου να δείχνει όπως αυτά που βλέπεις στο intagram!

Είναι άνοιξη και αυτή είναι η καλύτερη εποχή για ανανέωση. Να μερικά πράγματα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο: αγοράζεις καινούργια ρούχα, καθαρίζεις το σπίτι σου, αλλάζεις διακόσμηση και ξεκαθαρίζεις το boudoir σου. Έτσι, λοιπόν, στα to do των επόμενων ημερών είναι όλα αυτά με focus στο τελευταίο κομμάτι γιατί να-σου-θυμίσω-πως ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ BEAUTY. Αλλά το task είναι πολύ πιο πολύπλοκο: δεν αρκεί να το τακτοποιήσεις και να πετάξεις μερικά καλλυντικά που έχεις ανοίξει κάμποσο καιρό, αλλά θέλεις να το κάνεις να δείχνει όμορφο. Ιδανικά: ινσταγκραμικά όμορφο.

Για να το πετύχεις έχουμε όλο το το know how! Πολύ πρόσφατα το TLIFE απέκτησε αυτό το υπερφανταστικό-super-girly-φωτογραφίσιμο boudoir που έχεις δει εκεί έξω (το credit γι’αυτό πηγαίνει στην Ειρήη Βαρδάκη). Οπότε το έχουμε πολύ φρέσκο στο μυαλό μας για το πώς θα πετύχεις κάτι αντίστοιχο και στον δικό σου χώρο. Κράτησε σημειώσεις και ξεκινάμε!

Επένδυσε σε έναν signature καθρέφτη!

Ένας εντυπωσιακός καθρέφτης μπορεί να κάνει την μισή δουλειά! Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο Μοναστηράκι και να εντοπίσεις κάτι vintage με μια πιο περίτεχνη κορνίζα ή να επιλέξεις κάτι minimal και πιο fresh αν αυτό δεν είναι το στιλ σου. Σε κάθε περίπτωση, ένας όμορφος καθρέφτης χρειάζεται!

Χρησιμοποίσε άδεια βαζάκια, κεριά ακόμη και τα vintage κρύσταλλα της μαμάς σου!

Ειδικά αν είσαι beauty addict θα έχεις πολλά και διαφορετικά προϊόντα τα οποία χρειάζονται κατηγοριοποίηση. Μπορείς, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς όποια άδεια θήκη έχεις στο σπίτι σου ή όποια άδεια θήκη έχει η μαμά σου σπίτι της και να βάλεις κάπου τα πινέλα σου, κάπου αλλού τα προϊόντα ματιών (μολύβια, μάσκαρα κλπ) και πάει λέγοντας!

Χρησιμοποίησε δίσκους!

Οι δίσκοι σερβιρίσματος είναι η καλύτερη περίπτωση για να βάλεις πάνω τα αρώματά σου, κάποια προϊόντα μακιγιάζ μεγάλων οίκων που θέλεις να υπάρχουν σε κοινή θέα, κοσμήματα και πινέλα. Και πάλι με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να βρεις μερικά vintage κομμάτια ή ακόμη και σε καταστήματα τύπου Zara Home και H&M Home θα βρεις αντιστοίχως παρόμοιους δίσκους με αυτούς που βλέπεις παρακάτω.

Οι βάσεις για cake κάνουν τέλεια δουλειά!

Μια ακόμη έξυπνη και πολύ stylish ιδέα για να φτιάξεις το boudoir σου είναι αυτές οι θήκες για cake ή οι διώροφοι δίσκοι σερβιρίσματος που μπορείς να βάλεις αντίστοιχα ότι θες.

Στόλισε το boudoir σου με λουλούδια!

Στόλισε το boudoir σου με λουλούδια κάτι που δεν θα σου φτιάξει απλώς τον χώρο αλλά και την διάθεσή σου! Προτίμησε τα φυσικά, είτε λευκά είτε σε ροζ αποχρώσεις. Επιπλέον, προτίμησε να μην είναι ιδιαίτερα “ψηλά” γιατί θα σε εμποδίζουν όταν θα θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ σου μπροστά από τον καθρέφτη σου!

Read More

And More