Πώς βάφεται η Rihanna καθημερινά! Βίντεο!

Από τότε που η Rihanna δημιούργησε την αυτοκρατορία Fenty Beauty μας απέδειξε ότι έχει φοβερά makeup skills και φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει κάθε εβδομάδα με τα βίντεο που ανεβάζει στο youtube της και φέρουν τον τίτλο “Tutorial Tuesdays”.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε μας δείχνει βήμα- βήμα πώς κάνει μόνη της το μακιγιάζ της. Προτού πατήσεις play, ιδού μερικά βασικά info που πρέπει να ξέρεις: για αρχή, χρησιμοποιεί για το μακιγιάζ των ματιών της διαφορετικές αποχρώσεις από την παλέτα Fenty Beauty Moroccan Spice Eyeshadow προκειμένου να δημιουργήσει μια ζεστή- χρυσή βάση που ταιριάζει στην κάθε μέρα της, είτε έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε όχι. Για να ζεστάνει το βλέμμα απλώνει σε όλο το κινητό βλέφαρο την απόχρωση “Come and Get it” και έπειτα την πιο σοκολατί απόχρωση “Hennessey”στις γωνίες των ματιών της για να δημιουργήσει ένα φυσικό cat eye. Για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της χρησιμοποιεί πάντα μια ανοιχτόχρωμη, ιριδίζουσα σκιά στις εσωτερικές γωνίες, ένα τρικ που δίνει φως!

Όσον αφορά την επιδερμίδα, key product είναι το highlighter και πιο συγκεκριμένα το Killawatt Freestyle Highlighter στην απόχρωση“Hustla Baby”το οποίο απλώνει κατά μήκος των ζυγωματικών, στην κορυφή της μύτης και κάτω από τα φρύδια.

Last but not least: ολοκληρώνει το μακιγιάζ της οπωσδήποτε με nude χείλη και αυτή την περίοδο αγαπά από τα Stunna Lip Paint τις αποχρώσεις “Unbotton” και “Unveil”.

Και αφού κράτησες σημειώσεις για τα προϊόντα που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα Sephora, πάτησε play στο βίντεο παρακάτω!

 

Read More

And More