Πόσο κοστίζει ένα full face makeup. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς

Κάνουμε καθημερινά μακιγιάζ, ξοδεύουμε άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας και άλλα τόσα χρήματα (άπειρα) σε καλλυντικά. Αλλά στην πραγματικότητα καμιά μας δεν έχει υπολογίσει πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει σε όλη την διάρκεια της ζωής της για να αγοράσει όλα τα αγαπημένα της beauty goodies. Αλλά να που μια εταιρία το έκανε για λογαριασμό μας…

Μια εταιρία, λοιπόν, online beauty shopping έκανε έρευνα σε 3.000 γυναίκες και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εμείς οι γυναίκες ξοδεύουμε- θα ξοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της ζωής μας 300.000 δολάρια σε καλλυντικά. Εχμ! Μισό λεπτό! Όλες υπολογίζαμε ότι αυτά που ξοδεύουμε είναι κάμποσα, αλλά… 300.000; Μια άλλη σκέψη, δηλαδή, θα ήταν πως αν αποφασίζαμε να σταματήσουμε να κάνουμε μακιγιάζ θα μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα ολόκληρο σπίτι. Ή να γυρίσουμε όλο τον κόσμο απλώς πουλώντας όλα μας τα κραγιόν– πούδρες- ρουζ κουλουπού.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα και όπως δημοσίευσε το allure, οι γυναίκες φοράμε καθημερινά στο πρόσωπό μας προϊόντα αξίας 8 δολαρίων (υπολόγισε ότι η ποσότητα είναι ελάχιστη), σε αυτό δεν συνυπολογίζονται τα προϊόντα skincare ενώ για να ετοιμαστούμε χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας κατά μέσο όρο 16 προϊόντα.

Και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έρευνα εξαρτάται από το μέρος όπου μένει κανείς και πως έγινε στην Αμερική (ένα υπερκαταναλωτικό κοινό) και πάλι τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά και τα ποσά υπέρογκα. Εκτός αν στην έρευνα συμμετείχε η Lady Gaga το μακιγιάζ της οποίας κόστισε $863 για το Superbowl.

Εσύ τι λες; Πόσα χρήματα ξοδεύεις σε καλλυντικά το μήνα; Απάντησε το poll και έλα να κάνουμε την δική μας mini έρευνα εδώ!

Read More

And More