Πόσο χρονών είναι τα χείλη σου; Κάναμε το τεστ και ενθουσιαστηκαμε!

Εμείς και το γήρας vol 12344: όσο μεγαλώνουμε διάφορα πράγματα συμβαίνουν στην επιδερμίδα, το πρόσωπο και το σώμα μας. Αλλά συμβαίνουν και στα χείλη μας! Όσο μεγαλώνουμε, λοιπόν, τα χείλη μας χάνουν την ενυδάτωση και το κολλαγόνο τους και γίνονται πιο λεπτά.

Όπως σου έχω πει δεκάδες φορές κάνε το εξής απλό test: σύγκρινε τις φωτογραφίες από την εφηβεία σου με τώρα. Θα διαπιστώσεις πως τα χείλη σου είναι πιο λεπτά! Ένα πράγμα που μπορείς, λοιπόν, να κάνεις είναι να βάζεις κρέμα και στην επιφάνεια των χειλιών σου πάντα! Επίσης, να χρησιμοποιείς lip balm και άλλα ενυδατικά προϊόντα!

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τα χείλη μας μπορεί να είναι πιο γερασμένα (ouch!) από ότι εμείς. Και αυτές οι περιπτώσεις είναι όταν δεν τα φροντίζουμε σωστά.

Λοιπόν, χαζεύοντας σε sites και social έπεσα πάνω σε αυτό το application του brand dermalogica όπου κάνεις upload μια selfie σου και μαθαίνεις πόσο χρονών είναι τα χείλη σου. Και σοβαρά τώρα, αυτό το test με ενθουσίασε! Γιατί βρήκε ακριβώς πόσο χρονών είμαι! Και εγώ και τα χείλη μου. Βεβαίως, απογοητεύτηκα όταν ανακάλυψα πως δεν μικροδείχνω όσο νόμιζα, αλλά αλήθεια, αυτό το test βρίσκει την ηλικία σου!

Μερικές βασικές σημειώσεις: φυσικά και είχα βρει πιο κολακευτικές φωτό για να κάνω το τεστ αλλά στην selfie που θα ανεβάσεις θα πρέπει να είσαι εντελώς αμακιγιάριστη και να κοιτάς ευθεία ώστε να εντοπίζονται τα χείλη σου.

Κάνε το test just for fun αλλά υποσχέσου μου πως στο εξής δεν θα ξεχνάς να φροντίζεις σημεία όπως χείλη, χέρια, μπούστο, λαιμό. Είναι οι πιο παραμελημένες ζώνες που μια μέρα θα εμφανίσουν πανάδες και ρυτίδες και τότε θα είναι αργά…

Read More

And More