Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί να χρησιμοποιήσουμε έτσι την λακ μας! Ευχαριστούμ Brie Larson!

Πολύ πριν ανακαλυφθούν όλα αυτά τα dry shampoo, τα salt spray κλπ. οι γυναίκες χτένιζαν τα μαλλιά τους και τα ψέκαζαν με λακ. Και αυτό ήταν όλο. Πλέον έχουν ανακαλυφθεί 15899 νέα προϊόντα styling και η λακ απέκτησε μια χρήση που δεν μας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό και είναι ε-ντυ-πω-σι-α-κό!

Η hair stylist της Brie Larson αλλά και πολλών ακόμη διάσημων γυναικών, Sarah Potempa, έδωσε το εξής tip που τιθασεύει τα μαλλιά και καμουφλάρει το φριζάρισμα: “Για την πρεμιέρα των Avengers: Infinity War στο Λος Άντζελες έκανα στην Brie Larson αυτά τα μαλλιά. Το sleek αποτέλεσμα και η βαθιά χωρίστρα έδειχναν πολύ μοντέρνα και glam ενώ ταίριαζαν τέλεια με το Carolina Herrera φόρεμά της. Χρησιμοποίησα την πρέσα ισιώματος Beachwavers, το Biolage styling milk και ένα από τα αγαπημένα μου beauty tip: ψέκασα την βούρτσα με το Matrix hairspray και βούρτσισα τα μαλλιά. ‘Επειτα, ψέκασα με λακ τα μαλλιά και ρόλαρα το μπουκαλάκι της λακ κρατώντας το οριζόντια προς τα κάτω για να εξαφανανίσω το φριζάρισμα”.

https://www.instagram.com/p/Bh8U6CjB3jc/?utm_source=ig_embed

Με ένα γρήγορο search στο google, κάπως έτσι είναι όταν ρολάρεις τη λακ στα μαλλιά σου. Η ερώτηση είναι: θα το δοκιμάσεις; Σου φαίνεται έξυπνο, εύκολο ή αδιάφορο;

 

 

Read More

And More