Πού μπορείς να αγοράσεις τώρα το βερνίκι του Christian Louboutin!

Την περασμένη εβδομάδα σου είχαμε γράψει εδώ ότι ο Christian Louboutin πρόκειται να λανσάρει μια σειρά από βερνίκια. Αλλά α) τα βερνίκια αυτά δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα (τουλάχιστον αυτή είναι η μέχρι τώρα ενημέρωσή μας) και β) να που έχω κάποιες extra πληροφορίες για το πόσο κοστίζουν, πού μπορείς να το αγοράσεις αν έχεις το budget τώρα κουλουπού.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

– Η ολοκληρωμένη συλλογή του Christina Louboutin θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει 30 χρώματα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες: pop, nude και μαύρα.
– Τώρα κυκλοφορεί το Rouge Louboutin (ναι, είναι το κλασικό, καθαρό κόκκινο) το οποίο είναι το πιο ακριβό βερνίκι που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά καθώς κοστίζει $50 που σημαίνει €39.43 α-κρι-βώς και μπορείς να το παραγγείλεις από το Saks, δηλαδή εδώ. Γίνεται shipping στην Ελλάδα αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις και τα έξοδα αποστολής που μπορεί να σημαίνει τελικά ότι το να αγοράσεις το βερνίκι Christian Louboutin μπορεί να σου πάει όσο θα αγόραζες ένα ζευγάρι γόβες (καλά, όχι έτσι ακριβώς)!

Τι… λέει το βερνίκι!
Το βερνίκι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη (είμαι σε πειρασμό να το παραγγείλω αλλά να που το budget των διακοπών προέχει, δεν συμφωνείς;) αλλά από μια online έρευνα και μερικά reviews συναδέλφων από το εξωτερικό να τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις:
– Το καπάκι του έχει ύψος 8 ίντσες (είναι 20 πόντοι!) όσο το τακούνι του Louboutin Ballerina Ultima (το βλέπεις παραπάνω σε αυτή τη photo). Και είναι και κάπως βαρύ γεγονός που δεν το κάνει και πολύ πρακτικό στην εφαρμογή του.
– Μπορείς να περάσεις και μόνο μια στρώση! Αλλά αν θες πιο έντονο και οπάκ και λαμπερό αποτέλεσμα, προχώρησε και σε μια δεύτερη.
– Αναφορά για διάρκεια δεν βρήκα κάπου πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ρισκάρεις κάπως…

Αλλά, αλήθεια τώρα, αν παρήγγελνες ή αν παραγγείλεις αυτό το βερνίκι θα το κάνεις όντως γιατί θες ένα κόκκινο βερνίκι να βάψεις τα νύχια σου ή θα το έκανες για λόγους αίγλης;

Read More

And More