Πού θα βρεις ακριβώς όλα τα κοκαλάκια που φόρεσε η Ashley Graham στα μαλλιά της! Γιατί όλες τα ψάχνουμε!

Πού θα βρεις ακριβώς όλα τα κοκαλάκια που φόρεσε η Ashley Graham στα μαλλιά της! Γιατί όλες τα ψάχνουμε! | tlife.gr

Την στιγμή που εμείς εδώ έχουμε γυρίσει τα Zara εκατό φορές για να βρούμε αυτές τις μπαρέτες μαλλιών με logo και οποιοδήποτε άλλο hair accessory που παραπέμπει σε μπαρέτα, τσιμπιδάκι κλπ. η Ashley Graham εμφανίστηκε στο Met Gala έχοντας ένα κατάστημα με αξεσουάρ μαλλιών στα δικά της μαλλιά!

Το credit γι’αυτό πηγαίνει στην προσωπική της hair stylist, Justine Marjan, η οποία έκανε mix and match όλων αυτών των αξεσουάρ κατά μήκος της κοτσίδας της και φόρεσε στα μαλλιά της και δύο φιόγκους, εκ των οποίων ο ένας υφασμάτινος.

Και τώρα η ερώτηση των εκατομμυρίων: πού θα βρεις όλα αυτά τα αξεσουάρ; Ευτυχώς για εμάς, η hair stylist της Ashley Graham φρόντισε και μας έδωσε info.

Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν!

Kit-sch: εδώ θα βρεις τσιμπιδάκια και logo barettes που είναι η τέλεια- οικονομικότερη εκδπχή σε αυτό του οίκου Gucci. Το καθένα κοστίζει περίπου 30 ευρώ. Ξέρουμε! Καθόλου οικονομικά από μόνα τους- πολύ οικονομικά αν τα συγκρίνεις με το Gucci! Μπορείς να τα βρεις online εδώ

-Jennifer Berhk: εδώ θα βρεις υπέροχα hair accessories από μπαρέτες μέχρι μεταξωτές στέκες και bobby pins. Δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικά αλλά μπορείς να περάσεις ώρες ατελείωτες χαζεύοντάς τα εδώ.

 

READ more