Πού θα βρεις τα υγρά κραγιόν που έχει εμμονή όλο το instagram!

Από τότε που η Kylie Jenner άρχισε να λανσάρει τα Lip Kit της τα υγρά κραγιόν έγιναν τεράστια τάση στην ομορφιά παγκοσμίως. Όμως, όσες είναι πραγματικά διαβασμένες στην ομορφιά ξέρουν πως τα υγρά κραγιόν υπήρχαν χρόνια! Ή τουλάχιστον όσα χρόνια υπάρχει η The Balm!

Η εταιρία που λατρεύουμε για το υπέροχο και pin up packaging της έχει και τα τελειότερα υγρά κραγιόν που θα βρεις στην αγορά, τα θρυλικά Meet Matt(e) Hughes που υπάρχουν στο νεσεσέρ κάθε beauty addict και έχουν κατακλύσει στα social! Αλλά με ένα πρόχειρο search, ή απλώς χαζεύοντας το feed του instagram σου, θα δεις πως τελευταία λατρεύουν τα Meet Matt(e) Hughes που εσωκλείονται στο mini kit και που μπορείς να δεις παρακάτω!

Σε αυτό το mini kit υπάρχουν οι έξι best seller αποχρώσεις των Meet Matt(e) που αποδίδονται τέλεια και στα χείλη σου. Και τώρα, αυτό που κατά βάση σε ενδιαφέρει: πού μπορείς να βρεις το mini kit Meet Matt(e) Hughes στην Ελλάδα;

Το συλλεκτικό αυτό kit αλλά και όλα τα προϊόντα της The Balm θα τα βρεις στην Make Me Up και να τα κάνεις δικά σου από την άνεση του σπιτιού σου! Προτού κάνεις… add to basket παρακάτω μπορείς να δεις πώς ατυπώνονται (υφή και αποχρώσεις) τα Meet Matt(e) Hughes στα χείλη σου και να καταλάβεις ως ένα βαθμό γιατί μιλάμε για παγκόσμια beauty εμμονή!

Last chance info: το mini kit κοστίζει €30.00 και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ στην Make Me Up. Μόνο που θα πρέπει να βιαστείς προτού να γίνει sold out!

Read More

And More