Πού θα βρεις το κραγιόν που φοράει εδώ η Gigi Hadid και κοστίζει κάτω από €10!

Η Gigi Hadid είναι το beauty icon μας. Και ξέρω πόσο σου αρέσει να μαθαίνεις τι φοράει στο πρόσωπό του κάθε τέτοιο icon, άρα κράτησε σημειώσεις.

Η Gigi πήγε σε ένα event και ήταν όπως πάντα εκθαμβωτική αλλά αυτή την φορά το μακιγιάζ της είχε κάτι διαφορετικό: φορούσε ένα καφέ κραγιόν που έμοιαζε πολύ με το αγαπημένο Dolce K της Kylie Jenner το οποίο είχε εξαντληθεί σε dt τον περασμένο Νοέμβριο οπότε και το είδαμε πρώτη (και τελευταία φορά)!

Και σκεπτόμενη ότι η Gigi και η Kendall είναι πιο κολλητές δεν γίνεται είναι πολύ πιθανό να της έδωσε η ίδια η Kylie αυτό το άφαντο από όλο τον μπιουτόκοσμο κραγιόν.

Όμως, υπάρχει και ένας άλλο παράγοντας: η Gigi είναι πρόσωπο της Maybelline New York οπότε είναι πολύ λογικό το μακιγιάζ της να γίνεται με προϊόντα του brand. Ο Patrick Ta, λοιπόν, που είναι ο προσωπικός της make up artist έκανε όντως το μακιγιάζ της με Maybelline New York και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε στα χείλη της το ολοκαίνουριο Vivid Matte Liquid, απόχρωση Nude Thrill που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, κοστίζει €9.99 και γράφει τέλεια στα χείλη, όπως εξάλλου μπορείς να δεις και στην Gigi.

Θέλεις περισσότερη Gigi; Κάνε κλικ εδώ και δες 10 τρόπους να χτενίσεις τα μαλλιά σου στην καθημερινότητά σου όπως η Gigi!

Read More

And More