5 μικρά μυστικά ομορφιάς που θα φέρουν… μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου!

Υπάρχει πάντα μια μικρή παγίδα σε οτιδήποτε έχει τον τίτλο “Μυστικά ομορφιάς από διάσημες”. Η παγίδα είναι ότι αυτά τα μυστικά ομορφιάς περιορίζονται στο “πίνω πολύ νερό” ή “κοιμάμαι πολλές ώρες!”. Έχω πιει πολύ νερό στη ζωή μου και μπορώ να κοιμηθώ 24ωρο αν κάποιος δεν με σκουντήξει, αλλά παρόλα αυτά δεν θυμίζω σε τίποτα την Hailey Baldwin. Ούτε καν στο μανικιούρ της!

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που είναι πραγματικά μυστικά είτε γιατί δεν τα ακούς κάθε μέρα, είτε γιατί όταν τα ακούσεις και τα δοκιμάσεις διαπιστώνεις ότι κάνουν πραγματικά δουλειά. Best part; Προέρχονται από μερικά από τα ωραιότερα κορίτσια του instagram!

Hailey Baldwin

Το tip των περισσότερων makeup artist για φωτεινό βλέμμα είναι να χρησιμοποιούν λευκό ή μπεζ μολύβι στο waterline. Ο προσωπικός makeup artist της Hailey Baldwin, Vincent Oquendo, κάνει αυτό: βάζει φυσιολογικό ορό στα μάτια. Οι κοκκινίλες φεύγουν και το βλέμμα γίνεται πιο καθαρό!

Emily Ratajkowski

Πριν αρκετό καιρό η Emily Ratajkowski έδειξε σε ένα βίντεο στην Vogue πώς ετοιμάζεται μέσα σε πέντε λεπτά για το ραντεβού. Σε αυτό το βίντεο, μεταξύ άλλων, είχε πει πώς πετυχαίνει αυτό το sunkissed αποτέλεσμα: “Βάζω το ρουζ πολύ πιο ψηλά από τους υπόλοιπους ανθρώπους, σχεδόν κάτω από τα μάτια. Επίσης, το περνάω και από την μύτη. Πρόκειται για ένα trick των 90’s για να δείχνεις ηλιοκαμμένη. Γιατί ακριβώς αυτά είναι τα σημεία που σε χτυπάει φυσικά ο ήλιος όταν μαυρίζεις.

Joan Smalls

Φυσικά και πρέπει να απλώνεις την αντηλιακή σου σε όλο το πρόσωπο. Αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτό το tip της Joan Smalls είναι ότι καλύτερο! Απλώνει αντηλιακή τοπικά στα σημεία που θέλει η επιδερμίδα της να λάμψεις. Έτσι, με το πέρασμα του χρόνου σημεία όπως ψηλά στα ζυγωματικά γίνονται πιο ανοιχτόχρωμα και λαμπερά. Ακριβώς σαν να έχεις βάλει highlighter!

Bella Hadid

H Bella Hadid όταν θέλει να κάνει το μακιγιάζ της να κρατήσει εφαρμόζει την τεχνική Jamsu. Σύμφωνα με την Huda Kattan, αυτή η ιαπωνική τεχνική έχει ως εξής: απλώνεις στο πρόσωπό σου ένα παχύ στρώμα παιδικής πούδρας και το βυθίζεις σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για μερικά δευτερόλεπτα. Όταν βγεις, σκουπίζεις ταμποναριστά και το μακιγιάζ μένει εκεί!

Miranda Kerr

Η Miranda Kerr έχει το τέλειο beauty tip για όλες εμάς που δεν αντέχουμε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Η ίδια γυρίζει τις βλεφαρίδες της χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι. Μάλιστα, το tip της είναι πως μπορείς να ζεστάνεις το κουταλάκι πριν με ένα σεσουάρ ώστε να πετύχεις περισσότερες καμπύλες στις βλεφαρίδες σου. Όπως έχουμε ξαναπεί, η διάσημες έχουν πρόσβαση στους top beauty experts που σημαίνει ότι τα μυστικά ομορφιάς που ξέρουν κάνουν πράγματι δουλειά.

 

Read More

And More