Η πραγματική ιστορία πίσω από το διάσημο κούρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Η πραγματική ιστορία πίσω από το διάσημο κούρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα! | tlife.gr

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1995 στο Panorama η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει: «προτιμώ να είμαι βασίλισσα στις καρδιές των ανθρώπων παρά βασίλισσα της Αγγλίας!». Και το έθεσε καλύτερα από τον καθένα. Μάλιστα, ο αυθορμητισμός της και το γεγονός ότι λειτουργούσε με γνώμονα την καρδιά της παρά το μυαλό της ήταν ένα από τα πράγματα που την έκαναν τόσο αγαπητή. Με τον ίδιο αυθόρμητο τρόπο αποφάσισε, λοιπόν, να κόψει και τα μαλλιά της.

Ο Sam McKnight, ο υπερδιάσημος κομμωτής στον οποίο οφείλονταν αυτό το κούρεμα (του έχουμε κάνει συνέντευξη στο TLIFE!) μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, το Hair by Sam McKnight, στο οποίο μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πώς έγινε αυτό το κούρεμα της πριγκίπισσας.

«Το 1990 την χτένισα για την φωτογράφισή της στην Vogue και με έναν τρόπο της έβαλα τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά, της φόρεσα την τιάρα και τα μαλλιά της έμοιαζαν κοντά. Φεύγοντας με ρώτησε τι θα έκανα στα μαλλιά της αν είχα το ελεύθερο. Της είπα ότι θα της τα έκοβα κοντά και προς μεγάλη μου έκπληξη συμφώνησε να το κάνουμε! Εκείνη ακριβώς τη στιγμή!», γράφει ο Sam McKnight στο βιβλίο του.

Δύο πράγματα: α) μόλις αγαπήσαμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα ακόμη περισσότερο β) αυτό το βιβλίο είναι υπέροχο, θα το βρεις εδώ στο Amazon και το έχω λατρέψει!

 

READ more