Πρέπει να δεις οπωσδήποτε το μανικιούρ της Kim Kardashian!

Όλο αυτό το διάστημα που η Kim Kardashian απήχε από τα social media μας είχε λήψει πραγματικά. Και μας είχε λήψει και εκείνες και οι beauty ιδέες της τις οποίες όχι απαραίτητα αντιγράφουμε με θρησκευτική ευλάβεια, αλλά να που μας αρέσει να τις χαζεύουμε.

Όπως, για παράδειγμα, μας αρέσει να χαζεύουμε πολύ το μανικιούρ που έκανε και έδειξε στο snapchat της λίγες ώρες πριν. Πρόκειται για ένα… hoop manicure με πολύ μακριά νύχια, οι άκρες των οποίων είναι τρυπημένες για να κρέμονται σκουλαρίκια- κρίκοι. Σου ακούγεται υπερβολικό; Είναι ακριβώς όπως σου ακούγεται!

Φυσικά και πρόκειται για τεχνητά νύχια γιατί φαντάσου να μιλούσαμε για τα φυσικά της νύχια και το πόσο μπορεί να υπέφερε αν της γίνονταν τρύπες σε καθένα από αυτά (ouch!).

Παρακάτω, μπορείς να τα χαζέψεις και σε κίνηση μιας και η Kim φρόντισε να μας τροφοδοτήσει στο snapchat της και με βίντεο στο οποίο λέει πως η Khloe θα είναι πολύ περήφανη για την Kim αυτή τη στιγμή!

Η δική μου απορία είναι η εξής: ok, δεν πλένει πιάτα. Αλλά τι γίνεται με το δικό της μπάνιο και λούσιμο; Μήπως έχει προσλάβει ειδικό άνθρωπο να την λούζει για όσο θα έχει αυτό το μανικιούρ;

Read More

And More