Πρέπει να δεις τα τελευταία beauty looks από το Φεστιβάλ Βενετίας (ειδικά αν είσαι καλεσμένη σε γάμο)!

Το Φεστιβάλ Βενετίας φαίνεται πως γίνεται την πιο κατάλληλη εποχή, γιατί αυτή η εποχή συμπίπτει με τις προσκλήσεις που φτάνουν σωρηδόν για γάμους και βαφτίσεις. Αν, λοιπόν, αναζητάς inspo ξέρεις πού πρέπει να απευθυνθείς: στην στήλη αυτή που θα σε πάει μέχρι την γειτονική Ιταλία!

Συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα μακιγιάζ και μαλλιά που είδαμε τις προηγούμενες μέρες για να δεις και να αντιγράψεις. Συνέχισε το scroll down!

Cate Blanchett

The undercut is back! Η Cate Blanchett μας το ξαναθύμισε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας κάνοντας μια βαθιά χωρίστρα και τραβώντας τα μισά μαλλιά προς τα πίσω, δημιουργώντας έτσι των ξυρισμένων από τη μια μεριά μαλλιών. Άρα, αν θέλεις να το υιοθετήσεις μπορείς να το κάνεις ελεύθερα!

Rooney Mara

H Rooney Mara με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών ήταν η απόδειξη ότι οι τονισμένες βλεφαρίδες είναι ένα μακιγιάζ από μόνες τους! Ειδικά αν α) έχεις και καλοσχηματισμένα φρύδια και β) πιασμένα τα μαλλιά σου σε sleek σινιόν ώστε να αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου.

Sara Sampaio

Λατρέψαμε τα sleek waves της Sara Sampaio που είναι η ιδανική επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Είναι εντυπωσιακά αλλά δεν υποδηλώνουν καμία υπερπροσπάθεια ώστε να σε “κατηγορήσει” κανείς ότι θέλεις να επισκιάσεις την νύφη!

Bella Thorne

Η Bella Thorne έχει πάντα μια πιο loose-but chic-but loose πρόταση για εμάς! Μας άρεσε, λοιπόν, πολύ το χαλαρό, χαμηλό σινιόν της με το οποίο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και οι τούφες που έπεφταν χαλαρά στο πρόσωπό της. Extra points: τα πιο ανοιχτόχρωμα τελειώματα που έγραφαν τέλεια με αυτό το πιάσιμο.

Monica Bellucci

Οι φορές που η Monica Bellucci έχει κάνει λάθος επιλογές στο κόκκινο χαλί είναι από ανύπαρκτες έως ελάχιστες. Τα sleek μαλλιά της, οι αφέλειες, τα smudged eyes και τα glossy χείλη λειτούργησαν όλα τέλεια μεταξύ τους! Με λίγα λόγια ένα look που πρέπει να επιστρατεύεις στο πρώτο κάλεσμα.

Sienna Miller

Δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνεις μόνη σου ένα σινιόν όπως της Sienna Miller! Επίλεξέ το ειδικά αν το πάνω μέρος του ρούχου που θα επιλέξεις έχει πολύ πληροφορία και ενίσχυσε το μακιγιάζ σου με λάμψεις υγείας!

Penelope Cruz

Η Penelope Cruz ήταν επίσης πολύ εντυπωσιακή με το χαμηλό loose σινιόν της, τις τούφες που έπεφταν χαλαρά στο πρόσωπο της και το full makeup που μας υπενθύμισε ότι κάποιες φορές μπορείς να τονίσεις και τα μάτια και τα χείλη σου και το αποτέλεσμα να είναι υπέροχο!

Molly Sims

Μια ακόμη ασφαλής- καθόλου υπερβολική επιλογή είναι τα sleek μαλλιά πίσω από τα αυτιά, ένα όμορφο τριανταφυλλί κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετημένες στα μάτια.

Annabelle Belmondo

Η Annabelle Belmondo με bohemian, loose πλεξίδα στο πλάι και καφέ, σβησμένη σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού. Ένα beauty look που μπορείς να πετύχεις εύκολα και μόνη σου και να δείξει πολύ εντυπωσιακό.

 

Read More

And More