Πρέπει να δεις το μπάνιο της Demi Moore, εκεί που κάνει το skincare της!

Μπορεί η καθεμία από εμάς να έχει διαφορετική επιδερμίδα αλλά η beauty ζωή μας είναι λίγο- πολύ κοινή: όλες έχουμε ένα ράφι στο μπάνιο μας για τα καλλυντικά μας ή ένα boudoir τα οποία είναι τα σημεία “αναφοράς” μας και τα σημεία εκείνα που επιλέγουμε για να κάνουμε το beauty routine μας. Όλες εκτός από την Demi Moore! Γιατί το μπάνιο της δεν είναι σαν ένα ότι λίγο-πολύ-έχουμε-όλοι μπάνιο της!

Η Demi Moore ανέβασε ένα post μέσα από το μπάνιο της για να επικοινωνήσει κάτι που ετοιμάζει, όπως είπε, εδώ και πολύ καιρό. Το project λέγεται dirty Diana και το πρώτο επεισόδιο πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή τη Δευτέρα. Ωστόσο, δεν είναι αυτή η είδηση. Η είδηση είναι ότι το μπάνιο της Demi Moore είναι εξωφρενικό!

Όπως θα δεις παρακάτω, το μπάνιο της έχει μια τεράστια μοκέτα από άκρη σ’ άκρη (ξέχασε το μικρό χαλάκι που έχουμε όλοι μπροστά από την μπανιέρα), έχει καναπέ (!!!) και φυσικά έχει μια τεράστια επιφάνεια πάνω στην οποία έχει τακτοποιημένα όλα τα καλλυντικά της για να κάνει το skincare της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Excited to finally share what I’ve been working on! First episode of #DirtyDiana drops Monday, July 13. Trailer in bio 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Και από ότι φαίνεται, η Demi Moore περνάει εδώ πολύ από τον χρόνο της, κάνοντας μάσκες και όχι μόνο! Όσο για το μπάνιο, όπως πολύ πετυχημένα έγραψε κάποια κάτω από την πρώτη φωτογραφία, δεν ξέρουμε αν έχει καναπέ στο μπάνιο της ή λεκάνη στο σαλόνι της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The other face mask 😉 Stay safe everyone and #wearamask!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

 

Read More

And More