Πρέπει να δεις το χτένισμα της Mila Kunis 360!

Στην τελευταία επίσημη εμφάνισή της η Mila Kunis μας είχε κάπως απογοητεύσει. Γιατί είχε εμφανιστεί με αυτό το faux bob που μπορείς να δεις εδώ το οποίο δεν την κολάκευε καθόλου. Και σήμερα αποφάσισε να πάρει την beauty εκδίκησή της συστήνοντάς μας σε ένα διαφορετικό half up που ταίριαζε τέλεια και με το make up που είχε επιλέξει. Θα ρωτήσεις: και τι διαφορετικό είχε αυτό το half up; Ταραααααν ταράν!

Πρόκειται για ένα πολύ sleek μισό πιάσιμο (κάνει διεθνή καριέρα ως half up) γύρω από την κοτσίδα του οποίου ο hair stylist Renato Campora τύλιξε μια κορδέλα. Το look το δημιούργησε για την πρεμιέρα της ταινίας Bad Moms στην οποία παρευρέθηκε η εγκυμονούσα Mila Kunis και τα βήματα ήταν τα εξής: αφού στέγνωσε και ίσιωσε τα μαλλιά με μια πρέσα έβαλε mousse για να δώσει όγκο και λάμψη στα μήκη κι έπειτα έπιασε μια μεγάλη τούφα πάνω από τα αυτιά σε ένα σφιχτό ponytail. “Μετά πήρα ένα μέρος του ponytail και το τύλιξε με μια κορδέλα μέχρι να βεβαιωθώ ότι ήταν αρκετά σφιχτό.Τέλος, με ένα τσιμπιδάκι που έβαλε κάθετα την στερέωσα”, είπε στο Harper’s Bazaar.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια με κορδέλα στα μαλλιά, αφού πρόκειται για ένα trend που περπάτησε πρώτα στις πασαρέλες κι έπειτα μεταφέρθηκε στο κόκκινο χαλί. Για να δεις ποιοι οίκοι το έδειξαν αλλά και πώς να το κοπιάρεις βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More