Πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις το νέο αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης του Κορρέ!

Είμαστε ήδη σε εκείνη την φάση της ζωής μας που ψάχνουμε προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Και χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό γιατί ξέρω πως δεν είμαι η μόνη! Και αν όπως εγώ, έτσι κι εσύ έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις, σου έχω ένα τέλειο λανσάρισμα που θα σε πάει μέχρι την Σαντορίνη!

Πρόκειται για την ολοκαίνουρια σειρά του Κορρέ (αποτελείται από αφρόλουτρο και γαλάκτωμα) Αμπέλι Σαντορίνης, αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΚΟΡΡΕΣ με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων/ Santowines. Και μακάρι να μπορούσες να το μυρίσεις γιατί όσα επίθετα κι αν πληκτρολογήσω στην σειρά δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις πόσο μοναδική και ταξιδιάρικη μυρωδιά έχει, αλλά έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για την σειρά: βασίζεται στο Ασύρτικο Σαντορίνης –μία γηγενή ποικιλία σταφυλιού, με παρελθόν 3.500 ετών, που καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη του νησιού, επιβιώνοντας με τη βοήθεια ευρηματικών τεχνικών καλλιέργειας και της θαλάσσιας ομίχλης. Και αυτή η πληροφορία με ενθουσίασε τόσο: ποτίζεται από την ομίχλη!

Και στο βίντεο παρακάτω, το χρώμα και οι ήχοι μπορεί και να σε κάνουν να νιώσεις για λίγο πως είσαι κάπου στην Σαντορίνη! Στην δική μου περίπτωση, πάντως, συνέβη!


Read More

And More