Η πριγκίπισσα Diana έκοβε τα μαλλιά της ένα πόντο κάθε φορά ώστε να μην το καταλαβαίνουν!

Η πριγκίπισσα Diana έκοβε τα μαλλιά της ένα πόντο κάθε φορά ώστε να μην το καταλαβαίνουν! | tlife.gr

Η πριγκίπισσα Diana ήταν μια signature φιγούρα με απίστευτο εκτόπισμα. Και αρκεί να την φέρεις στο μυαλό σου για να αντιληφθείς πως πράγματι, οτιδήποτε πάνω της είναι signature: τα ροδαλά της μάγουλα, τα φορέματα με τις σφιχτές ζώνες στη μέση, του κούρεμά της.

Εστιάζοντας στο τελευταίο part, ο κομμωτής της, Richard Dalton σε μια σπάνια συνέντευξή του στο Town & Country αποκάλυψε ότι για ένα μεγάλο διάστημα της έκοβε μισό πόντο τη φορά: «Οτιδήποτε κι αν έκανα στα μαλλιά της γίνονταν είδηση», είπε ο ίδιος.

Όταν, λοιπόν, η πριγκίπισσα αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να τα φτάσει αρκετά πάνω από τους ώμους, λίγο πριν το ταξίδι της στην Αφρική, αλλά φοβόταν ότι μια τόσο μεγάλη αλλαγή θα επισκίαζε το ταξίδι, ο ίδιος της πρότεινε να κόβουν κάθε φορά περίπου ένα πόντο από τα μαλλιά της. «Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έπρεπε να κόβουμε περίπου ένα πόντο για πολλές εβδομάδες!», είπε ο ίδιος στην συνέντευξή του.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ stylish pixie cut που την χαρακτήριζε. Από την άλλη, η ίδια η Diana έδινε μεγάλη βαρύτητα στα μαλλιά της και την εμφάνισή τους και πάντα στα ταξίδια της έπαιρνε μαζί της τον άλλο της κομμωτή, Sam McKnight. «Ηξερε την δύναμη που έχει» είχε πει ο McKnight σε συνέντευξή του στο Today ενώ πρόσθεσε: «Πηγαίνω σε πολλά μέρη όπου ο κόσμος περιμένει να δει την πριγκίπισσα Diana και δεν θέλω να τους απογοητεύσω. Δεν θέλουν να με δουν να βγαίνω από το γυμναστήριο. Θέλουν να δουν την πριγκίπισσα Diana!».

Διαπιστώνεις, λοιπόν, ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία!

 

READ more