Πριν φύγει για διακοπές η beauty editor έκανε το καλύτερο facial!

Αν με ξέρεις, έστω και στοιχειωδώς, θα ξέρεις ότι είμαι skincare addict. Θα ξέρεις, επίσης, ότι αγαπώ το Παρίσι και τις Γαλλίδες και πως όταν ταξιδεύω (ή, έστω, ταξίδευα!) αγοράζω φανατικά brands που βρίσκω στο εξωτερικό και τα οποία δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Επίσης, είμαι φανατική του instagram και έχω δύο- τρεις skincare gurus που παρακολουθώ.

Όλες τους χρησιμοποιούσαν εδώ και κάμποσα καλοκαίρια ένα προϊόν σώματος που ήθελα πολύ να το αποκτήσω και (surprise! surprise!) το έβαλα στην ρουτίνα μου και διαπίστωσα γιατί αυτό το προϊόν λατρεύονταν από την αφρόκρεμα των beauty experts του εξωτερικού. Πρόκειται για το Bronz Impulse spray από το γαλλικό brand Institut Esthederm που εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει έρθει στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο είναι ένα spray που προετοιμάζει την επιδερμίδα πριν βγει τον ήλιο διεγείροντας τη μελανίνη. Έτσι, με πολύ απλά λόγια, η επιδερμίδα σου δεν αιφνιδιάζεται την ημέρα που θα αποφασίσεις να κάνεις το πρώτο σου μπάνιο. Άρα, δεν “καίγεσαι” αφού έχεις εκπαιδεύσει την επιδερμίδα σου πολύ πριν και επιπλέον μαυρίζεις περισσότερο και για περισσότερο αφού η μελανίνη σου βρίσκεται σε… εγρήγορση χάρη στο Bronz Impulse spray της Institut Esthederm.

Μικρή παρένθεση: η Institut Esthederm είναι ένα brand του γαλλικού ομίλου NAOS και στηρίζεται στην οικοβιολογία η οποία εκπαιδεύει την επιδερμίδα μας να ζει, να προσαρμόζεται και να ανταπεξέρχεται στις παρούσες συνθήκες αντί να την διατηρεί σε ένα υπερπροστατευμένο, ουτοπικό περιβάλλον. Αποστολή της Institut Esthederm είναι να συνοδεύσει τις γυναίκες σε όλα τα στάδια της ζωής, διατηρώντας στο μέγιστο δυνατό τη νεανική όψη του δέρματος.

Αυτό το προϊόν, λοιπόν, ήταν και η πρώτη μου επαφή με την Institut Esthederm, το γαλλικό brand που έχει αγαπήσει η επιδερμίδα μου και που είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσεις εσύ. Και για να σου γίνουν οι τέλειες συστάσεις, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για το δικό σου facial αλλά και για να περάσεις το… τεστ της επιδερμίδας.

Η Institut Esthederm και η ομάδα των expert της βρίσκεται κάθε φορά σε διαφορετικά σημεία, καμπίνες και φαρμακεία, για να σου προσφέρουν ένα δωρεάν facial αλλά και για να κάνεις την “διάγνωση” της επιδερμίδας σου και να ανακαλύψεις πώς είναι τα πράγματα κάτω από αυτήν, τι θα αντιμετωπίσεις μεγαλώνοντας, πόσες πανάδες θα αποκτήσεις αν δεν προσέξεις (!) και έπειτα να δεις ποιο είναι το σωστό skincare για εσένα.

Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα της Institut Esthederm βρισκόταν στο φαρμακείο της Καλύβα Βασιλικής στο Κολωνάκι και φυσικά έκλεισα το ραντεβού μου. Παρακάτω, μπορείς να πάρεις μια γεύση προτού κλείσεις και το δικό σου ραντεβού ή πας στο πλησιέστερο φαρμακείο που θα βρεις τα προϊόντα της Institut Esthederm για να ανακαλύψεις από κοντά τα προϊόντα.

PS1: Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Bronz Repair συνδυάζει την υψηλή αντηλιακή προστασία με την αντιγήρανση και έχει και την τέλεια μυρωδιά. Αν ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς από τώρα και για όλο το χρόνο, θα με ευγνωμονείς στα 40 σου!

PS2: Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει SPF είναι γιατί πολύ απλά το SPF (Aka Sun Protection Factor) δεν είναι παρά μια μονάδα μέτρησης χρόνου για το ηλιακό έγκαυμα. Η Institut Esthederm αντιμετωπίζει το θέμα της έκθεσης στον ήλιο ολιστικά και δίνει τεράστια έμφαση στην φωτογήρανση, την no1 αιτία γήρανσης της επιδερμίδας! Και πάλι, θα με ευγνωμονείς στα 40 σου!

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Institut Esthederm σε επιλεγμένα φαρμακεία και Καταστήματα Ομορφιάς

Read More

And More