Η πρώην makeup artist της Meghan Markle αποκάλυψε όλα τα beauty μυστικά της!

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι αλλά έχει ήδη γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας beauty κορίτσια. Και εννοείται πως θα θέλαμε να ξέρουμε τα beauty μυστικά της με κάθε λεπτομέρεια! Λοιπόν, αυτό που θέλουμε μόλις έγινε πραγματικότητα αφού η πρώην makeup artist της στο Hollywood, Lydia F. Sellers, τα είπε όλα. Τι μακιγιάζ προτιμά και πώς της αρέσει να κάνει τα μαλλιά της;

“Κάθε φορά που της έκανα το μακιγιάζ της μου έλεγε: “Μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι φαίνονται οι φακίδες μου; Δεν θέλω έναν τόνο makeup στο πρόσωπό μου!”. Το μυστικό μας ήταν να μην χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα προϊόντων στο πρόσωπό της έτσι ώστε η επιδερμίδα της να φαίνεται λαμπερή αντί να έχει αυτό το εφέ cake”, είχε πει η ίδια στο Refinery29.

Επίσης, η Sellers που ήταν makeup artist της Meghan Markle προτού μετακομίσει στην Μεγάλη Βρετανία για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, είπε πως δεν την ενδιέφερε ποτέ να μοιάζει με κλασική χολιγουντιανή star: “Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον εαυτό της και έχει καταφέρει να παραμείνει ο εαυτός της. Ακόμη και σήμερα το look της διατηρείται το ίδιο. Θα πιάσει τα μαλλιά της πίσω σε ένα χαμηλό σινιόν που μοιάζει να το έχει κάνει μόνη της και το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο και κομψό γιατί η ίδια έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και όλο αυτό οφείλεται στην αυτοπεποίθησή της”.

Η πρώην makeup artist της τονίζει ότι η Meghan γνωρίζει από ομορφιά γιατί η ίδια είχε το δικό της lifestyle blog για ένα διάστημα και πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι η βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού της.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη η Lydia F. Sellers μίλησε για το χτένισμα που προτιμάει η πρώην χολιγουντιανή star και νυν… πριγκίπισσα: “Από τότε που γνωριζόμαστε θυμάμαι να θέλει συνέχεια το ίδιο χτένισμα! Πάντα μου έλεγε: “Κάνε μου ένα πολύ απαλό κύμα. Όχι κάτι τρελό… Τις περισσότερες φορές αφήναμε τα μαλλιά της κάτω και αυτό είναι το look που λάτρευε. Τα κάναμε ίσια, κυματιστά ή οτιδήποτε άλλο απλό, αλλά πάντα τα ήθελε κάτω! Οπότε, αν δεν ήταν βασιλικός ο γάμος της, είμαι σίγουρη ότι κάπως έτσι θα είχε τα μαλλιά της!”.

 

Read More

And More