Προϊόντα που θα σου δώσουν super sexy λάμψη στα πόδια (και ναι, αυτό είναι το πιο αγαπημένο μας καλοκαιρινό θέμα)!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, πίσω από κάθε άρθρο που διαβάζεις εδώ υπάρχουν πραγματικά κορίτσια που, όπως κι εσύ, έτσι κι εκείνες έχουν τις ίδιες ανησυχίες: θα βγουν date και ψάχνουν τρόπους να χτενίσουν τα μαλλιά τους, θα φύγουν τριήμερο και θα σκεφτούν τι να πάρουν μαζί τους και θα θέλουν να φορέσουν την αγαπημένη τους φούστα χωρίς να ανησυχούν για τα κατάλευκα πόδια τους.

Και όπως εσύ αγαπάς να διαβάζεις κάποια άρθρα περισσότερο, το ίδιο κι εμείς: απολαμβάνουμε να κάνουμε έρευνα αγοράς και να γράφουμε για αυτά λιγάκι περισσότερο.

Σε ότι έχει να κάνει με τη λάμψη της επιδερμίδας μας, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα λάμψης για την επιδερμίδα του σώματος (γενικά!) και τα πόδια (ειδικότερα!).

 

Scrub απολέπισης σώματος, Rose Gold Shimmer Scrub, Frank Body, Sephora, €9.95. Για πρώτη φορά η λάμψη ξεκινά ήδη από το μπάνιο σου. Το συγκεκριμένο scrub που ανήκει στην διάσημη οικογένεια Frank Body έχει μια καφέ- ροζ απόχρωση που αφήνει στην επιδερμίδα την τέλεια λάμψη. Και όπως, επίσης, ξέρεις: το σωστό μαύρισμα πρέπει να ξεκινά από την βαθιά απολέπιση προκειμένου να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και άρα το μαύρισμά σου να είναι πιο βαθύ.

 

Shimmering Dry Oil, Sephora Body, €12.95. Αυτό το λάδι λάμψης για το σώμα περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης όπως είναι το λάδι Marula και φυσικές, ιριδίζουσες χρωστικές. Η ξηρά και ανάλαφρη λαμπερή υφή απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση και αυτό θα σε κάνει να το αγαπήσεις περισσότερο!

Body Bling Original, Scott Barnes, Make Me Up, €39.50. Αυτό το προϊόν είναι παγκόσμιο best seller και το μυστικό της JLO για super sexy πόδια. Το έχει δημιουργήσει ο προσωπικός makeup artist της Jennifer Lopez, Scott Barnes, και έχει πολύ πλούσια σύνθεση με αποτέλεσμα όχι μόνο να δίνει χρώμα και λάμψη αλλά να κάνει και κάλυψη.

Coconut Bronze Shimmering Dry Oil, The Body Shop, €19.00. Αυτό το έλαιο bronzing για το σώμα διαθέτει ελαφριά, μη κολλώδη υφή, που δεν αφήνει λιπαρό τελείωμα αλλά αναδεικνύει την ομορφιά της επιδερμίδας, προσφέροντάς της μια ιριδίζουσα μπρονζέ λάμψη που ταυτόχρονα δείχνει φυσική! 

Body Lava Luminizer, Fenty Beauty, €51.95. Ένα προϊόν λάμψης για το σώμα που φέρει την υπογραφή της Rihanna; Yes, please! Το Body Lava θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει τέλεια. Είναι σε υφή gel και απλώνεται πανεύκολα αφήνοντας και μια αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης.

 

Read More

And More