Ψάχνεις μια πιο ελαφριά κρέμα με χρώμα αντί του foundation; Αυτές είναι οι αγαπημένες μας!

Έχουμε τον εξής κανόνα: η επιδερμίδα σου είναι ένα ζωντανό όργανο και πρέπει να προσαρμόζεις την φροντίδα της στις εκάστοτε συνθήκες και κλιματολογικές. Για να σου γίνει πιο κατανοητό θα σου θέσω το εξής ερώτημα: θα έβαζες ποτέ πουλόβερ το καλοκαίρι; Τότε γιατί εξακολουθείς να φοράς ένα βαρύ foundation αυτή την εποχή;

Πιθανότατα να το έχεις νιώσει και μόνη σου πως το foundation που φορούσες όλους τους προηγούμενους μήνες τώρα σου κάθεται βαρύ και αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός πιο λεπτόρρευστου προϊόντος. Το σκεφτήκαμε πριν από εσένα και παρακάτω σου έχουμε τις πιο αγαπημένες μας BB, CC ή αντηλιακές με χρώμα: όλες τους λεπτόρρευστες, όλες τους υπέροχες για να διαλέξεις!

1. Perfect Hydrating Cream SPF 30, Shieido, €46.40

Από τις πιο λεπτόρρευστες υφές που θα δοκιμάσεις ποτέ αφού μοιάζει περισσότερο με ορό παρά με BB cream. Μάλιστα, η συσκευασία του παραπέμπει κιόλας! Όσον αφορά το αποτέλεσμα, χαρίζει μια τέλεια ομοιοχρωμία και καλύπτει πόρους και δυσχρωμίες.

2. Άγριο Τριαντάφυλλο Colour Correcting Cream SPF30, €27.50

Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο Korres θα ξέρεις ότι αυτή η σειρά έχει φτιαχτεί για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό σου και για να διώξει οποιοδήποτε σημάδι κούρασης. Η CC της σειράς Άγριο Τριντάφυλλο συνδυάζει το skincare και το χρώμα μαζί αφού χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα τόσο την στιγμή που την φοράς όσο και σε βάθος χρόνου!

3. Apivita Suncare Oil Balance SPF30, €19.50

Ανήκει στην κατηγορία “αντηλιακές με χρώμα” αλλά στην πραγματικότητα έχει πολλές περισσότερες δράσεις αφού διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της, προσφέροντας ενυδάτωση και εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης. Επίσης είναι πολύ καλυπτική και ότι πρέπει αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα!

4. Aquasource BB Cream, Biotherm, €30.05

Για έναν λόγο έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας την Biotherm με την λέξη ενυδάτωση. Ίσως γιατί όποιο προϊόν κι αν χρησιμοποιήσουμε στο πρόσωπό μας είναι σαν έκρηξη ενυδάτωσης χωρίς (και αυτό είναι το πιο σημαντικό!) να βαραίνει η επιδερμίδα μας! Η συγκεκριμένη κρέμα ενυδατώνει σε πέντε επίπεδα ενώ δίνει τέλεια ομοιοχρωμία, λάμψη και plump αποτέλεσμα στο πρόσωπο, ακριβώς όπως συμβαίνει σε ένα καλά ενυδατωμένα δέρμα.

5. BB Skin Detox Fluid SPF25, Clarins, €39.40

Αν η βασική σου έννοια είναι η θαμπή επιδερμίδα, αυτό το προϊόν θα το αγαπήσεις γιατί προσφέρει βαθιά αποτοξίνωση και επαναφέρει τη λάμψη. Φαντάσου κάτι σαν… να κάνεις πολύ κακή διατροφή με λιπαρά και μια μέρα να χαρίσεις στον οργανισμό σου αποτοξίνωση με detox χυμούς. Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις για πολύ ανοιχτή, μεσαία και πιο σκούρα επιδερμίδα.

6. Erborian BB Creme au Ginseng, Sephora, €17.50

Η Erborian είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας brand που προέρχεται από την Κορέα και περιέχει στο μικρό της σωληνάριο όλη την τεχνογνωσία αλλά και την αγάπη που έχουν οι Κορεάτισσες για το skincare και έχει πολλαπλά αποτελέσματα: μειώνει εμφανώς τις ατέλειες, βελτιώνει εμφανώς την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, χαρίζει βελούδινο και μη λιπαρό αποτέλεσμα. Επίσης, είναι πολύ πλούσια σε χρώμα που σημαίνει ότι λίγη ποσότητα αρκεί για να καλύψεις μια μεγάλη επιφάνεια της επιδερμίδας σου.

 

Read More

And More