Αυτό που έψαχνες! 8 ελαφριές ενυδατικές που θα ξεδιψάσουν την επιδερμίδα σου χωρίς να την βαρύνουν!

Fact: τα μεγαλύτερα προβλήματα στην επιδερμίδα ξεκινούν όταν το δέρμα δεν έχει ενυδάτωση. Και κάτι ακόμη: όταν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και δεν χρησιμοποιείς ενυδατική το δέρμα σου παράγει περισσότερο σμήγμα σε μια προσπάθειά του να καλύψει το κενό. Άρα: χρειάζεσαι ενυδατική ο-πωσ-δή-πο-τε! Και ακόμη σωστότερα: χρειάζεσαι μια ελαφριά ενυδατική που να μην είναι λιπαρή.

Βεβαίως, το task δεν είναι τόσο εύκολο και είναι κάτι που αντιλαμβάνομαι από όλα αυτά τα μηνύματα που φτάνουν καθημερινά σε mail και DM. Είμαστε εδώ για να τεστάρουμε ότι κυκλοφορεί εκεί έξω και να σου μεταφέρουμε πληροφορίες! Να, λοιπόν, οι καλύτερες- oil free- ματ- δεν προκαλούν λιπαρότητα, ενυδατικές!

Water Bank Hydrating Gel, Laneige, €34.95. Ένα από τα μεγάλα νέα στον κόσμο της ομορφιάς είναι ότι μόλις ήρθαν στην Ελλάδα τα Laneige, ένα brand που εξειδικεύεται στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη ενυδατική είναι σε μορφή gel που χαρίζει δροσιά στο δέρμα ελαχιστοποιώντας παράλληλα την γυαλάδα και χαρίζει και δροσιά πράγμα που την κάνει ακόμη πιο ιδανική όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει. Θα την βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

 

Waso Quick Matte Moisturizer Oil Free, €54.00. Μια ενυδατική με μια μαγική ικανότητα! Απλώνεται στο πρόσωπο και την ίδια στιγμή απορροφάται δίνοντας την απόλυτα ματ όψη!

 

Dermalogica Active Moist, beauty-hall.gr, €58.00. Μια από τις ιδανικότερες ενυδατικές κρέμες για λιπαρά δέρματα! Πέρα, όμως, από την βαθιά ενυδάτωση που θα προσφέρει στο δέρμα, βελτιώνει και την υφή της χάρη στα αμινοξέα μεταξιού που περιέχει. Και ένα tip: άπλωσέ την σε υγρή επιδερμίδα, κατά προτίμηση αφού έχεις απλώσει τη λοσιόν σου.

Phys-Ac Hydra, Aderma, €14.00. Keep it simple! Μια από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές στο φαρμακείο. Μια ενυδατική κρέμα που αφήνει το πρόσωπο ματ αλλά ταυτόχρονα βαθιά ενυδατωμένο και είναι ιδανική αν έχεις ακμή, παίρνεις θεραπευτική αγωγή για την ακμή ή χρησιμοποιείς στα υπόλοιπα προϊόντα skincare πολύ δραστικά συστατικά. 

Ginzing Gel Moisturizer, €14.50/30ml. Αν και είμαστε σίγουρες ότι θα την αγαπήσεις για την ενυδάτωση και τη λάμψη που αφήνει στην επιδερμίδα σου, αυτή η κρέμα κυκλοφορεί και σε 30ml έτσι ώστε να μπορείς να την τεστάρεις για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προτού κάνεις την μεγαλύτερη επένδυση. Bonus info: είναι και αντιοξειδωτική.

 

Κρέμα- gel Greek Yoghurt, Korres. Η σειρά “Ελληνικό Γιαούρτι” είναι best seller για το αγαπημένο ελληνικό brand. Αυτή η κρέμα, πέρα από υπέροχη αίσθηση και υφή που την καθιστά ιδανική για τη λιπαρή επιδερμίδα, έχει μερικά ακόμη στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει! Είναι εμπλουτισμένη με πρε- και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος (βασικό ενυδατικό συστατικό) με αποτέλεσμα να προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση χαρίζοντας ισορροπημένο, δυνατό δέρμα, με υγιή όψη.

Ultra Facial Cream, Kiehl’s. Υπάρχει μια άτυπη λίστα με προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου. Σε αυτή τη λίστα ανήκει αυτή η ενυδατική της Kiehl’s η οποία μόλις κυκλοφόρησε σε ανανεωμένη σύνθεση που χαρίζει 2.3 φορές περισσότερη ενυδάτωση στην επιδερμίδα με μια μόνο εφαρμογή!

Clinique iD Dramatically Different Base. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικό δέρμα και ανάγκες. Σε αυτό ακριβώς το concept στηρίχθηκε και η Clinique και λάνσαρε μόλις ένα κλασικό προϊόν, την Dramatically Diferrenct η οποία λειτουργεί ως βάση για να προσθέσεις όποιο έξτρα προϊόν θέλεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για λιπαρές επιδερμίδες ιδανικό είναι το The Dramatically Different Hydrating Jelly, ένα serum που εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση.

 

Read More

And More