Πώς θα φροντίσεις τον εαυτό σου το 2020! Tips από την Gisele!

Τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς τις επενδύουμε κάνοντας σχέδια και γράφοντας τα resolution μας, τα οποία είναι συνήθως τα εξής: “να φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου” ή “να τρώω καλύτερα” και πολλά ακόμη.

Την πιο κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, η Gisele συνεργάζεται με τον οίκο Dior και μοιράζεται μαζί μας αυτά τα βίντεο στα οποία μας λέει πώς η ίδια φροντίζει την εαυτό της. Και όταν μιλάμε για την Gisele, φυσικά και θέλουμε να ξέρουμε! Σωστά;

Σε τρία βίντεο που δημοσιεύτηκαν σταδιακά αυτή την εβδομάδα από τον οίκο Dior, η Gisele αποκαλύπτει ότι κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε κρίσεις άγχους: “Όταν ήμουν στα 20 πάθαινα κρίσεις πανικού και ένιωθα ότι ο κόσμος μου γινόταν ολοένα και μικρότερος. Ένιωθα φυλακισμένη στην ίδια μου τη ζωή. Βλέποντας την κατάσταση από έξω θα υπέθετε κανείς ότι τα είχα όλα, αλλά στην πραγματικότητα εγώ ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω”.

Σήμερα, όπως λέει, ένα από τα πράγματα που την βοηθούν πολύ είναι να βρίσκεται στη φύση: “Όταν θέλω να αποβάλω το άγχος τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βρίσκομαι στη φύση. Θα μπορούσε να είναι η θάλασσα ή τα βουνά, θα μπορούσε να είναι ακόμη και το να βγάζω τα παπούτσια μου και να πατάω ξυπόλυτη στην γη για να την αισθανθώ”. Το καλύτερο part σε αυτά τα βίντεο που θα δεις παρακάτω; Η Gisele σου μεταφέρει ακριβώς αυτή την αίσθηση! Πάτησε play (και μετά κανόνισε την πρώτη εξόρμησή σου στη φύση για το 2020!).

 

Read More

And More