Q10! Το συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα μας και που θα το βρεις!

Υπάρχει κάτι που λέγεται Q10. Το διαβάζεις στο internet, το βλέπεις στα περιοδικά, όταν βγαίνεις στα καταστήματα καλλυντικών το συναντάς αναγραφόμενο στις συσκευασίες. Τι είναι τελικά αυτό το… Q10; Μια ρομαντική απάντηση θα ήταν ότι πρόκειται για το συστατικό που θα δώσει Άριστα 10 στην επιδερμίδα σου.

Επειδή, όμως, είμαι φύση πρακτική θα σου πω ότι: το Q10 ή συνένζυμο Q10 είναι από τα πλέον σημαντικά αντιοξειδωτικά στοιχεία που δεσμεύει τις ελέυθερες ρίζες. Και τι είναι ελεύθερες ρίζες, θα αναρωτιέσαι… Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει σου φρεσκάρω την μνήμη λέγοντάς σου ότι: οι ελεύθερες ρίζες παράγονται σε συνήθηκες μεγάλου στρες του οργανισμού, από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, την κακή διατροφή, το τσιγάρο, τους ρύπους κλπ. Και όπως έχει αποδειχθεί σε επιστημονικές έρευνες, οι τελευταίες είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την πρόωρησ γήρανση. Συμπέρασμα; Μια κρέμα που έχει στη σύνθεσή της το συνέζυμο αυτό επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης.

Nivea Q10: ένα προϊόν που πρέπει να βάλεις στο beauty routine σου!

Αντιρυτιδικό Roll-On ματιών Q10plus ενάντια στους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα: Mε διπλάσια ποσότητα Επανορθωτικού Συνενζύμου Q10 μειώνει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, από τις πρώτες ώρες τις εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More