Quiz: ποιες είναι οι beauty αλλαγές που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε το 2011;

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Το 2011 μπήκε κι όμως εκείνα τα σπυράκια δεν λένε να φύγουν από το πρόσωπό σου. Ή μήπως τα παραπανίσια κιλά είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο; Κάνε το quiz παρακάτω, δες που πρέπει να επικεντρωθείς την νέα χρονιά ακολουθώντας tips που σου αλλάζουν διάθεση και εμφάνιση! Γιατί κάθεμια από εμάς είμαστε ξεχωριστοί με διαφορετικές ανάγκες!

1.Πόσους στόχους ομορφιάς είχες βάλει την χρονιά που μας πέρασε;

Α) Κανέναν
Β) 1-2
Γ) 3-4
Δ) Δεν θυμάμαι! Εξάλλου, έχει περάσει κι ένας χρόνος!
2.Πέτυχες τους beauty στόχους σου;
Α) Μα δεν είχα βάλει στόχους!
Β) Κατά κάποιον τρόπο, ναι.
Γ) 100%
Δ) Όχι! Κανέναν!
3.Για ποιον από τους στόχους που πέτυχες είσαι περισσότερο περήφανη;
Α) Μα φυσικά για το ότι μείωσα τα πολλά λιπαρά και τις παχυντικές τροφές.
Β) Τόλμησα να ξεφύγω από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσω πολλές και διαφορετικές τάσεις.
Γ) Γιατί κατάφερα να είμαι πιστή στην περιποίηση του προσώπου σου (κρέμες, ντεμακιγιάζ κλπ.)
Δ) Για το ότι ενδιαφέρθηκα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά για το περιβάλλον.
4.Ποια celebrity από αυτή τη λίστα θαυμάζεις περισσότερο;
Α) Την Jennifer Aniston. Μου αρέσει που μπορεί να επιβιώνει μετά από καταστροφικές σχέσεις και να συνεχίζει!
Β) Την Lindsay Lohan. Μακάρι να είχα κι εγώ την συμπεριφορά “δεν με νοιάζει τι λες!”.
Γ) Την Angelina Jolie. Είναι πολύ sexy αλλά δεν μένει ποτέ σ’ αυτό.
Δ) Την Megan Fox. Έχει εμφάνιση που κόβει ανάσες.
5.Από τα παρακάτω beauty tasks ποιο θεωρείς πιο βαρετό/ ενοχλητικό;
Α) Να ξυρίζω τα πόδια μου κάθε μέρα
Β) Να κάνω ντεμακιγιάζ όταν επιστρέφω σπίτι μετά από ξενύχτι
Γ) Να βάφω τα νύχια μου
Δ) Να ξεκινάω δίαιτα. Υπάρχει κάτι χειρότερο;
6.Όταν κάποιος σε κοιτάει επίμονα, πιστεύεις ότι εστιάζει…
Α) Στις ρυτίδες μου
Β) Στο όχι τόσο λευκό χαμόγελό μου
Γ) Στα κατεστραμμένα μαλλιά μου
Δ) Στα σπυράκια και τα σημάδια ακμής στο πρόσωπό μου
7.Αν σε ένα πράγμα έβαζες μηδέν το 2010 ποιο θα ήταν αυτό;
Α) Στο να εξοικονομήσω χρήματα
Β) Να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου εντατικά
Γ) Να ελέγχω το άγχος μου!
Δ) Να μάθω να μην πειράζω τα σπυράκια μου
Περισσότερα Α
Αγόρασε έξυπνα! Εξοικονόμησε χρήματα!
Από την μια υπάρχουν οι διατροφικές ατασθαλίες, από την άλλη όμως έχεις να αντιμετωπίσεις έναν μεγάλο εχθρό! Ποιος είναι αυτός; Ο ίδιος σου ο εαυτός που έχει βαλθεί να εξοντώσει το πορτοφόλι σου και ό,τι έχει μέσα του (βλ κάρτες και χρήματα).
Η εξωτερική μας εμφάνιση δεν είναι ανάλογη των χρημάτων που ξοδεύουμε. Το μυστικό είναι να έχεις βρει τα προϊόντα εκείνα που ταιριάζουν πραγματικά στον τύπο και στις ανάγκες της επιδερμίδας σου.
Περισσότερα Β
Περιποιήσου πιο σωστά την επιδερμίδα σου το 2011
Μπορεί να σου είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα pom pon και τα γαλακτώματα στις 3 το βράδυ, όμως, όπως βλέπεις στον καθρέφτη σου η επιδερμίδα σου το θυμάται και εκδικείται! Ακολούθησε, λοιπόν, το παρακάτω πρόγραμμα και θα δεις το πρόσωπό σου να λάμπει ξανά
1.Καθάρισε το ντουλάπι του μπάνιου σου! Απαλλάξου από οτιδήποτε περιττό, κρέμες που έχεις να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από χρόνο, βαζάκια που έχουν ανοιχτεί εδώ και καιρό. Δες εδώ ποιες κρέμες χρειάζεσαι πραγματικά
2.Μια φορά την εβδομάδα κάνε scrub κι έπειτα μια πλούσια ενυδατική κρέμα
3.Κάνε εντατικό καθαρισμό πρωί και βράδυ με την εξής σειρά: γαλάκτωμα- νερό- λοσιόν- ενυδατική και το βράδυ αντί ενυδατικής αντιγηραντική.
Περισσότερα Γ
Κακόμαθε τον εαυτό σου! Κάνει… καλό!
Οι επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα μας είναι τρα-γι-κές! Βγάζουμε σπυράκια, η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή, τα μαλλιά μας λαδώνουν και παίρνουμε και… bonus κάτι κιλά! Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, πρέπει να το πάρεις απόφαση και να χαλαρώσεις. Και ιδού μερικά tips για να έχεις ένα καλό ξεκίνημα!
Πρώτον: αρωματοθεραπεία. Δοκίμασε τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων στην ψυχική σου ισσοροπία.Δες εδώ το σχετικό άρθρο με τα αιθέρια έλαια και τις ευεργετικές ιδιότητες του καθενός.
Τώρα μπορείς να αναμείξεις 15 σταγόνες του αγαπημένου σου αιθέριου ελαίου με νερό και να ψεκάσεις το μαξιλάρι σου για έναν καλύτερο ύπνο ή ακόμη και το αυτοκίνητό σου (αλήθεια, ποιος δεν αγχώνεται ή εκνευρίζεται όταν μένει για ώρες κολλημένος στην κίνηση και καθυστερεί στη δουλειά του;).
Δεύτερον: ρεφλεξολογία. Όσοι ασχολούνται με αυτό πιστεύουν ότι τα πέλματά μας είναι το κέντρο από όπου περνούν όλα τα νεύρα γι’ αυτό και μπορούν να ξεμπλοκάρουν κάθε μας άγχος. Είναι άραγε τυχαίο ότι όλες λατρεύουμε το μασάζ που μας κάνουν στο πεντικιούρ;
Περισσότερα Δ
Φέτος είναι η χρονιά που πρέπει να καταπολεμήσεις τα σπυράκια από ακμή (κι ας μην είναι έφηβη!)
Σου έχουμε καλά νέα! Φέτος είναι η χρονιά που θα καταπολεμήσεις τα σπυράκια από ακμή και ένα καλό ξεκίνημα θα ήταν να ακολουθήσεις την παρακάτω λίστα περιποίησης που φτιάξαμε ειδικά για σένα!
1.Βρες τα αίτια που την προκαλούν. Το lifestyle μας όπως η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η αφυδάτωση μπορεί να έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Μια καλή αρχή είναι να εξασφαλίσεις τα δύο 8 για το 2011, δηλαδή τον οκτάωρο ύπνο και τα οκτώ ποτήρια νερού. Επιπλέον, περιόρισε την καφεΐνη καθώς προκαλεί περισσότερη αφυδάτωση στον οργανισμό και προσπάθησε να καταναλώνεις υγιεινά snacks πλούσια σε φρούτα και ξηρούς καρπούς.
2.Όταν είσαι ενήλικος κι έχεις ακμή φυσικά και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα ίδια προϊόντα με έναν έφηβο. Σκοπός είναι να “ξηράνεις” τα σπυράκια όχι όμως να αφυδατώσεις την επιδερμίδα σου. Η αφυδάτωση προκαλεί ρυτίδες! Να κι ένας δεύτερος εχθρός που αγνοούσες!
3.Για να μειώσεις τα σπυράκια αναζήτησε προϊόντα που περιέχουν στη σύνθεσή τους tea tree oil, πράσινο τσάι ή καμφορά.
4.Για να βοηθήσεις στη μείωση παραγωγής λιπαρότητας και να έχεις και απολέπιση αναζήτησε προϊόντα (λοσιόν, κρέμες κλπ.) που περιέχουν στη σύνθεσή τους σαλικυλικό οξύ.

Read More

And More