Η Rihanna έδειξε στο instagram τα αξύριστα πόδια της!

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την εποχή είναι το real beauty και το οφείλουμε στα social media. Στα social media και στην Rihanna, θα πω καλύτερα, η οποία για μια ακόμη φορά μας έκανε να ξεφυσήξουμε από ανακούφιση γιατί δεν ξυριστήκαμε χθες το βράδυ και γιατί έχουμε και κάποιες ραγάδες.

Η RiRi της καρδιάς μας, λοιπόν, λίγες μέρες πριν ανέβασε στο instagram της μερικές φωτό στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και έγραψε: “΄Οταν ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι!”. Οι followers της, όμως, εντόπισαν στις φωτό ότι της Rihanna τα πόδια δεν ήταν αποτριχωμένα και πως είχε και κάποιες ραγάδες. Φίου!

View this post on Instagram

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Τα περισσότερα σχόλια είχαν να κάνουν με το πόσο cool είναι η Rihanna, ενώ μια follower έγραψε ότι βλέπει τις ραγάδες της. Κι εκείνη τη στιγμή η Rihanna απέδειξε πόσο πιο cool μπορεί να γίνει: “Έχω ραγάδες αλλά αυτός είναι ο ήλιος!”, της απάντησε.

Η αλήθεια είναι ότι το να σου απαντάει η Rihanna είναι από μόνο του συ-σκλο-νι-στι-κό! Αλλά να σου απαντάει και τόσο cool είναι ακόμη πιο υπέροχο!

 

Read More

And More