SAG AWARDS 2017: το μακιγιάζ και τα μαλλιά των stars από πολύ κοντά! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Σε κάθε red carpet event οι φωτογράφοι απαθανατίζουν τις stars μέσα στις λαμπερές τους τουαλέτες. Ο ρόλος της ομορφιάς είναι να πλησιάζει τοοοοοοοοοοοσο κοντά και να σου δίνει χορταστικά close ups από το πρόσωπο και τα μαλλιά τους για να δεις και να εμπνευστείς και για τα δικά σου beauty looks.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στα χθεσινοβραδινά SAG Awards με πολλές και πολύ διάσημες πρωταγωνίστριες. Παρακάτω σου έχουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά που επέλεξαν. Δες- πάρε ιδέες και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο!

Chrissy Teigen

Μια από τις αγαπημένες μας stars περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας κάνει τα μαλλιά της χαλαρούς κυματισμούς, με σκούρα- bronze επιδερμίδα και ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν στα χείλη που έδινε στο look της μια καλοκαιρινή εσάνς.

Evan Rachel Wood

Ένα ρετρό ματ κραγιόν είναι από μόνο του ένα μακιγιάζ. Και αυτό εδώ το κραγιόν της Evan Rachel Wood μας άρεσε τόσο που αμέσως φανταστήκαμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτό. PS: σετάρεται εύκολα με αλαβάστρινη επιδερμίδα και γενναίες δόσεις μάσκαρα.
Michelle Williams

Η Michelle Williams μας θύμισε πως το minimal μπορεί να είναι και πολύ κομψό. Μια λεπρή γραμμή από μαύρο μολύβι, δόσεις μάσκαρα και gloss μπορούν να σε πάνε από το γραφείο μέχρι και ένα red carpet event.
Kerry Washington

To beauty look της Kerry Washington ήταν ένα από τα αγαπημένα μας: sleek, ίσια και πολύ λαμπερά μαλλιά και ένα smokey eyes με τραβηγμένη διάθεση στις εξωτερικές γωνίες έκανε το look ακόμη πιο ενδιαφέρον.
Maisie Williams
Ένα black- berry κραγιόν σεταρισμένο με πολύ έντονα φρύδια είναι πάντα τέλειος συνδυασμός και πολύ εύκολος και γρήγορος να τον πετύχεις. Bonus info: σετάρεται τέλεια με ένα pink φόρεμα!

Janelle Monae
Στα SAG Awards είδαμε κυρίως ήπια και effortless chic χτενίσματα. Μια από τις εξαιρέσεις ήταν αυτή εδώ της Janelle η οποία μας έδειξε πώς να τολμήσουμε τα hair accessories με ένα εκκεντρικό πιάσιμο (βλ. pigtails). Ενδιαφέρον και πολύ διαφορετικό!
Taraji P. Henson
To monochromatic make up ήταν μια επιλογή πολλών stars και στα SAG Awards, εκ των οποίων μια ήταν και η Taraji η οποία επέλεξε μια λιλά σκιά απλωμένη με smudged τεχνική.
Kate Hudson

Μας άρεσαν τα πάντα πάνω στην Kate Hudson: το statement κραγιόν της, οι γενναίες δόσεις μάσκαρα, τα almost wet και τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά της. Bonus: φρόντισε οι βλεφαρίδες να είναι ελαφρώς κολλημένες μεταξύ τους και τα φρύδια ανοδικά χτενισμένα.
Danielle Brooks
H πρωταγωνίστρια του Orange is the new Black κέντρισε τα βλέμματα με το πολύ ιδιαίτερο χτένισμά της, την αλυσίδα στα μαλλιά της και το ενδιαφέρον μακιγιάζ ματιών με ένα touch χρώματος στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες.

Kirsten Dunst

Ένα από τα κλασικότερα red carpet events: κόκκινα χείλη, λαμπερή επιδερμίδα και κυματισμοί στα μαλλιά. Η Kirsten Dunst το ανέδειξε με το παραπάνω!
Nicole Kidman

H Nicole Kidman έκανε μια ασφαλή επιλογή: χαμηλό πιάσιμο στα μαλλιά και nude κραγιόν στα χείλη. Το αποτέλεσμα ήταν το κομψό look που περιμέναμε από εκείνη.
Amy Adams
H Amy Adams έκανε μια βαθιά χωρίστρα στα μαλλιά της τα έπιασε σε ένα χαμηλό αλλά χαλαρό σινιόν, ενώ για το μακιγιάζ της κινήθηκε στην λογική του smudged smokey.

Emily Blunt
H Emily Blunt άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και επέλεξε να κινηθεί στην λογική ενός πιο edgy καρέ.
Claire Foy
Η πρωταγωνίστρια του The Crown έπιασε τα μαλλιά της χαλαρά αφήνοντας μερικά τοφάκια να πέφτουν στο μπροστινό μέρος του προσώπου της και να κάνουν το αποτέλεσμα πιο ρομαντικό ενώ το μακιγιάζ της στηρίχθηκε στις εντάσεις των ματιών με γενναίες δόσεις μάσκαρα.
Sofia Vergara
H πάντα sexy Sofia Vergara έκανε μια βαθιά χωρίστρα, έβαλε τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά, δίνοντας μια almost wet και ultra sexy αίσθηση ενώ για το μακιγιάζ της μοίρασε τις εντάσεις ανάμεσα στα μάτια και τα χείλη.

Emma Stone

H Emma Roberts επέλεξε για τα μαλλιά της μια χαλαρή vague ενώ το μακιγιάζ της ήταν ένα full make up με λάμψεις και εντάσεις στα μάτια και ροδαλά χείλη.

Natalie Portman

Χαλαρό πιάσιμο σε κυματιστά μαλλιά και ένα smudged eye με γήινες σκιές ήταν η beauty επιλογή της Natalie Portman.

Sophia Bush

H Sophia Bush ήταν από τις λίγες stars που αποφάσισαν να κάνουν μια πιο τολμηρή επιλογή. Το monochromatic make up είναι σαφώς κάτι που έχουμε ξαναδεί αλλά η φούξια εκδοχή του είναι κάτι πρωτοφανές για εμάς.

Read More

And More