SAG Awards: αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks που θα θες να αντιγράψεις!

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με αστείρευτο beauty inspo και βρισκόμαστε μόλις στον πρώτο του μήνα. Στην αρχή τα Golden Globes, μετά τα Critic’s Choice Awards και τώρα τα βραβεία SAG. Αυτά τα βραβεία ήταν κάπως… απρόβλεπτα ως προς τα look που θα επέλεγαν οι star. Για αρχή, δεν ξέραμε τι θα επέλεγε η Lady Gaga η οποία έχει κάνει από την θρυλική εμφάνιση στα MTV Awards το 2010 με… μπριζόλες μέχρι τα μπλε μαλλιά λίγες μέρες πριν και η οποία σίγουρα θα έχει κρατήσει την καλύτερή της εμφάνιση για τα Όσκαρ. Κι έπειτα, ήταν τόσες άλλες star που μας ενέπνευσαν με την εμφάνισή τους, τον τρόπο που έκαναν το μακιγιάζ τους ή που έπιασαν (ή δεν έπιασαν!) τα μαλλιά τους. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας. Δες και επίλεξε εκείνο που σου αρέσει περισσότερο!

Lady Gaga

H Lady Gaga ανέδειξε την vamp πλευρά του εαυτού της επιλέγοντας σκούρα μπορντώ χείλη σεταρισμένα με glittery μάτια. Και κάτι ακόμη που μας άρεσε πολύ: το contrast ανάμεσα στο χρώμα των μαλλιών και των φρυδιών της.

Emma Stone

Η Emma Stone δεν ξέφυγε από το μακιγιάζ που αγαπά να κάνει και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της: σκούρα κόκκινα χείλη και μαλλιά πιασμένα χαμηλά με χωρίστρα στο πλάι.

Julia Garner

Ο Hung Vanngo ανέλαβε το μακιγιάζ της Julia Garner και το βάσισε σε τολμηρούς πορτοκαλί- κοραλί τόνους: στα μάγουλα έβαλε το ρουζ Chanel Joues Contraste Powder Blush στην απόχρωση 430 Foschia Rosa και στα χείλη το Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color στην απόχρωση First Light.

Rumer Willis

Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis ξεχώρισε με το blunt cut καρέ της με τις αυστηρές και σε ένα ύψος αφέλειες. Μας άρεσε, επίσης, πολύ το smudged μακιγιάζ ματιών και τα glossy χείλη της.

Yara Shahidi

Το monochromatic makeup είναι από τα αγαπημένα μας και αυτό το soft pink είναι από τις πιο safe και ρομαντικές επιλογές. Στα μάτια τοποθετήθηκε με κρεμώδης ροζ σκιά η οποία ήταν ίδιας απόχρωσης με το ρουζ της.

Alison Brie

Το sleek χαμηλό σινιόν σε συνδυασμό με την αλαβάστρινη επιδερμίδα είναι από τις αγαπημένες μας και πολύ chic επιλογές. Μας άρεσε επίσης πολύ το μαύρο μολύβι μέσα στα μάτια και οι βλεφαρίδες που ήταν έντονες χωρίς, όμως, να δείχνουν υπερβολικές.

Laura Harrier

Είμαστε σίγουρες ότι θέλεις τα credits γι’αυτό το κραγιόν και τα έχουμε! Η makeup artist Nina Park, έκανε το περίγραμμα των χειλιών της με το Chanel Le Crayon Lèvres στην απόχρωση Fuchsia κι έπειτα γέμισε την επιφάνειά τους με δύο διαφορετικά κραγιόν: Rouge Allure Velvet στην απόχρωση Infrarose και Rouge Allure Liquid Powder στην απόχρωση Volupte. Και τα δύο Chanel.

Laverne Cox

Οι πλεξίδες είχαν καιρό να κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί και την έκαναν! Οι ρομαντικές πλεξίδες της Laverne Cox που πλέχτηκαν κι έπειτα ανοίχτηκαν ήταν από τα αγαπημένα μας hair looks της βραδιάς.

Margot Robbie

Χρυσή σκιά, ροζ μάγουλα και peachy χείλη: ένα τρίπτυχο που δεν μας απογοητεύει ποτέ και που εδώ το είδαμε στην Margot Robbie.

Emily Blunt

Καθώς φαίνεται οι star επέλεξαν να κάνουν statement με τα κραγιόν τους τα οποία δεν ήταν απαραίτητα έντονα αλλά ήταν πολύ εντυπωσιακά! Το κραγιόν της Emily Blunt ήταν ένα από αυτά!

Jane Fonda

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Jane Fonda πάντα θα παραμένει μια από τις αγαπημένες μας στο κόκκινο χαλί. Εδώ με το τέλειο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν το οποίο σετάρεται με το φόρεμά της.

Lucy Boynton

H star του Bohemian Rhapsody εμφανίστηκε με γραμμικό eyeliner ακριβώς στο socket- κόκαλο του ματιού και βελούδινη κορδέλα στα μαλλιά. Το credit για το look της πηγαίνει στην ομάδα της: Jo Baker και Jenny Cho.

Mandy Moore

Ένα χαμηλό πιάσιμο με βαθιά, πλάγια χωρίστρα είναι πάντα η τέλεια λύση όταν απλώς δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου!


Read More

And More