Say whaaaat? Διάσημη make up artist βάφεται… πριν πέσει για ύπνο!

Μέσα από αυτή εδώ την στήλη σου έχουμε κάνει 4958 μαθήματα για να μάθεις να βγάζεις το μακιγιάζ και να μην πέφτεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ για ύπνο με make up στο πρόσωπο! Και ξαφνικά, εκεί που λες πως κάτι έχεις καταφέρει, έρχεται η υπερδιάσημη make up artist Charlotte Tilbury και στα γκρεμίζει όλα!

Γιατί η Charlotte Tilbury δεν πέφτει ποτέ για ύπνο αν δεν έχει βαφτεί πρώτα! Say whaaaat???

/

Η Charlotte Tilbury, λοιπόν, που με έναν τρόπο την ξέρεις γιατί έχεις υιοθετήσει στο μακιγιάζ σου πολλές τάσεις που έχει καθιερώσει ε-κεί-νη, έδωσε συνέντευξη στο Into The Gloss όπου μεταξύ άλλων είπε και αυτό:

“Όταν πήγα σε ένα άλλο σχολείο στην Αγλλία, στα 13 μου, είδα ότι πολλά κορίτσια φορούσαν make up. Τότε ήταν που ανακάλυψα κι εγώ την μάσκαρα. Είχα πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες που δεν φαίνονταν καν, και ξαφνικά με ένα προϊόν άλλαξε όλο μου το πρόωσωπο! ‘Οταν μετά από μερικούς μήνες επέστρεψα στο κανονικό μου σχολείο στην Ίμπιζα όλοι μου οι συμμαθητές μου έλεγαν πόσο είχα αλλάξει, πόσο είχα ομορφύνει και έγινα πάρα πολύ δημοφιλής. Τότε ήταν που ανακάλυψα την δύναμη του μακιγιάζ και αποφάσισα ότι δεν θα επέτρεπα σε κανέναν ποτέ ξανά να με δει χωρίς make up. Και τότε ήταν που πήρα την απόφαση να βάφομαι στον ύπνο μου!”.

“Αν είμαι μόνη μου δεν θα βαφτώ. Αλλά ο άντρας μου δεν με έχει δει ποτέ χωρίς μακιγιάζ. Αφαιρώ το πρωινό και μακιγιάρομαι ξανά πριν πέσω για ύπνο. Βάζω λίγο highlighter κάτω από τα μάτια και λίγο ρουζ. Η μητέρα μου μου είχε δώσει κάποτε αυτή την συμβουλή: Να αφήνεις πάντα λίγο μυστήριο! Μια φορά είχα κάνει το λάθος να εμφανιστώ σε ένα πρώην αγόρι μου χωρίς μακιγιάζ και εκείνος με ρώτησε έντρομος τι έπαθαν τα μάτια σου. Και του είπα την αλήθεια: ξέρεις έτσι είμαι!”.

Και διαβάζοντας όλες αυτές τις προτάσεις στην σειρά (ποια εγώ, που πέρασα οοοοολεεεςςς μου τις διακοπές με ενυδατική και αντηλιακή, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει make up και concealer) σαν να ταράχτηκα λιγάκι. Κι έχει δίκιο η μαμά της Charlotte που λέει ότι πρέπει να αφήνεις πάντα λίγο μυστήριο. Αλλά να, είναι τεράστια υπερβολή να κοιμάσαι και με make up!

Εσύ τι λες; Πότε άφησες το αγόρι σου να σε δει πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Διαβάσε οπωσδήποτε αυτό το άρθρο και απάντησε στο poll!

Read More

And More