Screenshot! Το νέο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian είναι το χρώμα που θα θες να δείξεις στον κομμωτή σου!

Οι αδερφές Kardashian- Jenner λατρεύουν τις αλλαγές αλλά τελευταία λίγο περισσότερο. Μέτρησε: η Kendall έγινε ξανθιά, η Khloe έκανε ένα cloud blonde (I know! Cloud… what?) και στη λίστα μόλις προστέθηκε και η Kim Kardashian η οποία έκανε εκείνη την αλλαγή που θα θέλουμε να υιοθετήσουμε κι εμείς asap!
Μέσα στο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο κομμωτής της, Chris Appleton, ανέβασε την φωτό που θα δεις παρακάτω στην οποία α) η Kim έχει μακριά μαλλιά β) η Kim έχει το τελειότερο χρώμα που θα θέλεις οπωσδήποτε να δείξεις στον κομμωτή σου (μην μου πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ στον κομμωτή σου με φωτό από διάσημη για να σου κάνει τα ίδια μαλλιά)!
Ο Chris Appleton ονόμασε το χρώμα “cool chocolate brown” και πράγματι πρόκειται για έναν ψυχρό τόνο του καφέ που είναι αρκετά διαφορετικός από όλα όσα έχουμε συνηθίσει. Γιατί όταν σκεφτόμαστε καστανά μαλλιά ή καφέ χρώμα ο πρώτος συνειρμός που δημιουργείται στο κεφάλι μας είναι κάτι θερμό.
Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά και θέλεις κάτι πιο φωτεινό, αυτό το χρώμα θα σε πάει ακριβώς εκεί που θέλεις, χωρίς να γίνεις ξανθιά ή χωρίς να κάνεις μπαλαγιάζ! Λοιπόν, είναι αυτό το χρώμα στη λίστα του… to try for?

Read More

And More