Σε αυτή τη σειρά βρήκαμε ένα από τα τελειότερα highlighter ever!

Τα τελευταία χρόνια η λέξη που χρησιμοποιείται πιο συχνά σε σχέση με την επιδερμίδα μας, ή αυτή που επιστρατεύουμε για να πούμε τι θέλουμε από την επιδερμίδα μας, είναι η λάμψη. Πράγματι, οτιδήποτε… ματάρει είναι ξεπερασμένο και το makeup μας θέλουμε να έχει λαμπερή όψη. Τα highlighters και τα foundation είναι key products για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες αλλά η ερώτηση είναι: ποιο highlighter και ποιο foundation;

Επειδή η ερώτηση εν όψει γιορτών έχει αρχίσει να γίνεται πιο εντατικά, ιδού η σειρά που σκεφτόμαστε κάθε φορά που ακούμε “λαμπερό μακιγιάζ”: Korres Wild Rose. Η σειρά στηρίζει την σύνθεσή της στο έλαιο από Άγριο Τριαντάφυλλο το οποίο μας πρωτοσυστήθηκε στο skincare αλλά και στην βιταμίνη C. Τα δύο σε συνδυασμό χαρίζουν πολύ λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, ενώ απολαμβάνουμε το γεγονός ότι ενώ είμαστε μακιγιαρισμένες ξέρουμε ότι κάνουμε μόνο καλό στην επιδερμίδα μας!

 

Επίσης, στην σειρά Wild Rose θα βρεις το… highlightest of the highlighters που απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και αντανακλά το φως και πρόκειται για την πούδρα λάμψης που βλέπεις παρακάτω. TIP! Για διάφανη λάμψη, άπλωσε την πούδρα με ένα πινέλο σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά στα ζυγωματικά και κατά μήκος της μύτης. Για ένα εντυπωσιακό, head-turning illuminating touch, ταμπάναρε το προϊόν στα επιθυμητά σημεία του προσώπου με υγρά δάχτυλα για πιο έντονο αποτέλεσμα.

 

Last chance info: η σειρά αποτελείται συνολικά από έξι προϊόντα: foundation, concealer, illuminator, illuminating πούδρα, πούδρα και ρουζ.

 

Read More

And More