Σε αυτή την καμπάνια δεν θα αναγνωρίσεις καμία από τις αδερφές Kardashian!

Κάποτε οι αδερφές Kardashian είχαν την εταιρία Dash (από το KarDASHian, προφανώς) η οποία έκλεισε εδώ και αρκετά χρόνια γιατί η καθεμία από τις αδερφές τράβηξε την δική της πορεία επιχειρηματικά αν και η βάση τους είναι πάντα κοινή: το Keeping Up With The Kardashians.

Από τότε μέχρι σήμερα, βεβαίως, οι αλλαγές που έγιναν στην ζωή τους ήταν πολλές: η Kim έχει δεκαπέντε παιδιά, η Khloe έχασε δεκαπέντε κιλά και πάει λέγοντας. Η πιο σημαντική αλλαγή, ωστόσο, φαίνεται πως έγινε στην εμφάνισή τους, κυρίως της Khloe! Οι τρεις αδερφές, λοιπόν, ξανασυναντιούνται μέσα από μια ολοκαίνουργια καμπάνια με τρία αρώματα που θα κυκλοφορήσουν στις 8 Νοεμβρίου και στην καμπάνια αυτή είναι εντυπωσιακό το πόσο διαφορετικές είναι σε σχέση με τότε και, κυρίως, όπως είπαμε η Khloe!

Όσον αφορά τα αρώματα, είναι στο σύνολό τους τρία, φέρουν τον τίτλο Diamonds Collection και ουσιαστικά πρόκειται για τρεις αρωματικές δημιουργίες, η καθεμία εκ των οποίων φέρει την υπογραφή της Kim, της Khloe και της Kourtney. Και τα τρία αρώματα είναι κλεισμένα σε μπουκάλια που θυμίζουν διαμάντι, εξού και το όνομα της συλλογής και μπορείς να το αποκτήσεις online στο kkwfragrance.com

 

Read More

And More