Σε όλες μας έχει συμβεί! Τι να κάνεις όταν αρχίζουν να τρέχουν τα μάτια σου ενώ έχεις μόλις βαφτεί!

Να κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας: έχουμε κάνει την τέλεια βάση, έχουμε βάψει τα μάτια μας, έχουμε ξοδέψει εργατοώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας και την στιγμή που πάμε να απλώσουμε και την τελευταία στρώση μάσκαρα αρχίζουν και τρέχουν δάκρυα! Δάκρυα που τρέχουν σαν ρυάκια και καταστρέφουν ότι έχουμε δημιουργήσει. Λοιπόν, υπάρχει λύση!

Ο Mario Dedivanovic που δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις μιας και είναι πάνω από δέκα χρόνια προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian, μίλησε στο Cosmopolitan και μοιράστηκε αυτό το tip που θα δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα έρθω αντιμέτωπη με τον κλαψιάρικο εαυτό μου!

https://www.instagram.com/p/BuZRqaal5_-/?utm_source=ig_embed

“Μισώ τα υγρά μάτια, από την στιγμή που θα αρχίσουν να τρέχουν έχεις τελειώσει! Το χειρότερο είναι όταν συμβαίνει στην εξωτερική γωνία του ματιού όταν έχεις βάλει το eyeliner στο κάτω βλέφαρο και έχεις αυτό το κενό σημείο γιατί το μακιγιάζ απλώς αρνείται να κολλήσει μετά! Προσεύχομαι να μην συμβεί αυτό στους πελάτες μου, αλλά όταν γίνεται τους λέω να γείρουν το κεφάλι τους προς τα πίσω, να κρατήσουν το στόμα τους ανοιχτό και να αναπνέουν μόνο από τη μύτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα δάκρυα κάπως να απορροφούνται από τα μάτια και να μην τρέχουν σε όλο το πρόσωπο!”.

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποιο tip για αντίστοιχη περίπτωση;

 

Read More

And More