Seriously? Σε ποια ανήκει το διάσημο χέρι στο οποίο η Kylie δειγματίζει τα κραγιόν της!

Τα swatches δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Και όταν κατορθώσω να δοκιμάσω αυτά τα 1899 κραγιόν που μου έχουν στείλει δημιουργώντας τις απόλυτα τέλειες ευθείες στο χέρι μου, εννοείται πως ακολουθεί σχετικό post στο instagram. Να, κάπως έτσι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Berekou (@berenata) στις

Αντίθετα, η Kylie Jenner έχει κάνει διατριβή σε αυτό και μάλιστα ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας των Lip Kit οφείλειται και στον τρόπο που τα δειγματίζει στα social.

Η ερώτηση είναι: πώς το κάνει; Και αυτό που δεν θα πιστεύεις: ποιο χέρι χρησιμοποιεί για να το κάνει; Να τι είπε στο Fast Company: “Όλοι ξέρουν πως όταν πρόκειται να λανσάρω ένα προϊόν και να το δείξω στο Snapchat πως δεν θα μπορούν να με βρουν για την επόμενη μιάμιση ώρα! Τρέχω γύρω από το σπίτι μου, βρίσκω το ιδανικό φως και κάνω τα ιδανικά swatches. Για τα Snapchats χρησιμοποιώ το χέρι της οικιακής βοηθού μου. Έχει το καλύτερο χέρι για να δειγματίζω πάνω της πράγματα! Είναι τόσο καλή και απλώς κάθεται εκεί και απλώνει το χέρι της αφήνοντάς με να κάνω τη δουλειά που θέλω! Με ενδιαφέρει πολύ το πώς δείχνουν τα προϊόντα μου όταν ο κόσμος τα βλέπει για πρώτη φορά!”.

Τι καταλαβαίνουμε από αυτά που είπε μόλις η Kylie; 1. Τα social media είναι δουλειά και πρέπει να το πάρεις στα σοβαρά. 2. για τα τέλεια swatches a) βρίσκεις το τέλειο φως β) βρίσκεις εφεδρικό χέρι γ) πατάς κλικ μέχρι να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

Read More

And More